In april kun je voordeliger zonnepanelen aanschaffen via de inkoopactie van Vrijstad Energie.
In april kun je voordeliger zonnepanelen aanschaffen via de inkoopactie van Vrijstad Energie. Foto: Pixabay

culemborg • Vrijstad Energie in Culemborg heeft dit voorjaar een inkoopactie voor mensen die hun huis gaan verduurzamen.

De energiecoöperatie uit Culemborg heeft gunstige prijsafspraken gemaakt met diverse leveranciers, voor de aanschaf van zonnepanelen en isolatie (vloer, spouwmuur en dak). De actie voor zonnepanelen is alleen geldig in april 2022, de inkoopactie voor isolatie loopt tot eind juni 2022.

Vrijblijvend

Belangstellenden vragen vrijblijvend een offerte aan via de website van Vrijstad Energie (vrijstadenergie.nl/energie-besparen/inkoopactie). Daarna wordt contact gelegd met het uitvoerende bedrijf voor een afspraak bij de mensen thuis. 

Na ontvangst van de offerte beslis ze of ze de maatregel laten uitvoeren. Zo ja, dan prikt het bedrijf in overleg een datum. Meer informatie en de prijzen staan op de genoemde website.

Hulp van energiecoach

Wie aan de slag wil met energiebesparing en huis maar niet weet waar te beginnen dan advies vragen in de Energiewinkel van Vrijstad Energie.  

Er zijn folders beschikbaar met tips voor energiebesparende maatregelen die weinig kosten en makkelijk uitvoerbaar zijn. Belangstellenden kunnen tegen een kleine vergoeding een gesprek aan huis met een energiecoach aanvragen. 

De Energiewinkel (Markt 20 in Culemborg) is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. 

Zie ook 

q www.vrijstadenergie.nl