Artikelen in deze editie

VIP on tour door Culemborg

culemborg • Na alle coronaperikelen kan de Barbaracantorij Culemborg weer “gewoon” de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach zingen.

Vluchtelingen uit Oekraïne

CULEMBORG/VEGHEL • Cales woonde tot 2014 in Culemborg. Hij begon zijn activiteiten in Geldermalsen. Begin jaren tachtig was hij daar initiator en beheerder van Opus 5 in Geldermalsen, een kookpan van allerlei creatieve en culturele activiteiten.

VIP on tour door Culemborg

culemborg • Noël Bos (Culemborg van Nu) werd door de burgemeester omschreven als 'een sympathiek en stralende persoonlijkheid: een echt mensenmens'.

CULEMBORG • Scheidend VVD-raadslid Kees de Raad (Culemborg) is dinsdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Gezocht: maatjes

culemborg • Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht.

Avondvierdaagse Culemborg

Gezond en Veerkrachtig

Judolessen nu ook op zaterdagochtend

Dierenpark De Paay weer open

CULEMBORG • De sportheldenbuurt in de wijk Parijsch heeft er een AED bij. Hij is te vinden aan de zijmuur van Loek van Ierselstraat 97, tegenover de velden van Focus ’07. Binnenkort volgt een reanimatiecursus voor bewoners.

Aanleg voedselbos: gigaklus

zondag 10 april

Gert Jan Koopman over biodiversiteit

Vlag maken tijdens museumweek

Stevige wandeling met Odensehuis

zaterdag 9 april

BiebTalk in Tiel van Sergio Vyent

Paasuitvoering De Kleine Lofstem

Popcompetitie Parel van de Betuwe

Culemborg

BiebTalk in Tiel van Sergio Vyent

Paasuitvoering De Kleine Lofstem

Popcompetitie Parel van de Betuwe

Opvang voor 600 vluchtelingen

Conges over positie arbeidsmigranten

culemborg • In aanloop naar dit festival organiseert Stichting LekArt maandelijks de zogeheten LekArt Labs: bijeenkomsten over en die bijdragen aan de totstandkoming van het festival.