Het Nut zoekt jonge mensen

buren • 'Het Nut' in Buren start na de coronastop weer met zijn activiteiten. Jonge mensen wordt gevraagd in de vereniging mee te denken over wat men kan betekenen voor de Burense gemeenschap en daarbuiten. Ook de komst van vluchtelingen komt aan de orde. "Hoe gaan we daar mee om, wat kunnen we doen?" 

Het Nut Buren bestaat 179 jaar Het is een financieel gezonde vereniging. Er zijn wel zorgen. "De vergrijzer slaat toe. Daarom is de vereniging op zoek naar nieuwe leden en nieuwe bestuursleden. Door de jaren heen is het Nut steeds met zijn tijd meegegaan. Dat willen wij ook nu doen. Daarvoor is verjonging en zijn nieuwe frisse initiatieven nodig." Belangstellenden kunnen contact opnemen met Gerard Verhulst: 0344-572570 of per e-mail: g.verhulst@upcmail.nl..

q www.nutburen.nl


Elke donderdag FNV-spreekuur 

culemborg • Sinds 10 maart houdt de FNV weer wekelijks op donderdagavond een inloopspreekuur voor leden en niet-leden. Men kan vakkundig geschoolde vakbondsconsulenten vragen stellen op het gebied van inkomen, werk en uitkeringen: WW, Ziektewet, WIA en Participatiewet.

Tijd

Het spreekuur duurt van 19:00 tot 20:00 uur. Het adres is Kapelhof 4 in Culemborg, pal tegenover de achteruitgang van de Albert Heijn. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, via telefoonnummer 088-3680368.