Bewoners in de wijk Terweijde kunnen 23 maart naar een gratis informatieavond over energiebesparing in huis, aangeboden door Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg.
Bewoners in de wijk Terweijde kunnen 23 maart naar een gratis informatieavond over energiebesparing in huis, aangeboden door Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg. Foto: Lonneke Crusio

Informatieavond over energiebesparing in huis

culemborg • De Coöperatie Vrijstad Energie en de gemeente Culemborg organiseren op woensdag 23 maart van 20.00 tot 21.30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing in huis. 

Kantine hockeyclub

Deze avond is bedoeld voor bewoners van de wijk Terweijde en vindt plaats in de kantine van hockeyclub CMHC. Binnenkort volgen informatieavonden in andere wijken.

Nu de energieprijzen tot recordhoogtes stijgen, is het nóg belangrijker om je energieverbruik te verminderen.

Kleine maatregelen

Tijdens de informatieavond hoor je over kleine maatregelen die weinig kosten, maar waarmee je al snel tien tot twintig procent energie kunt besparen. Daarnaast is er aandacht voor grotere maatregelen, zoals isoleren en zonnepanelen. 

Onafhankelijk advies

De Coöperatie Vrijstad Energie kan bewoners met onafhankelijk advies helpen bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis; warm in de winter en koel in de zomer. Ook krijgen de bewoners informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering.

Meld je aan

Woon je in de wijk Terweijde en wil je deze avond bijwonen? Meld je dan vooraf aan via het formulier op https://www.vrijstadenergie.nl/bijeenkomst-energiebesparing/.

Info

Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie je daarin kan ondersteunen lees je op de website www.vrijstadenergie.nl.