Werk van Annelies van Sterkenburg.
Werk van Annelies van Sterkenburg. Foto: aangeleverd

Werkplek jubileert: kunstenaars geven visie op de lente

Algemeen

CULEMBORG • Kunstenaarsvereniging Werkplek is 25 jaar jong en springlevend. De viering van het vijfde lustrum wordt gestart met een bijzondere Lustrumexpositie, waarbij 31 kunstenaars hun visie op de lente ‘Primavera’ geven. Een ieder is van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de feestelijke opening, op zaterdag 19 maart om 15.00 uur in de Grote of Barbarakerk, Grote Kerkstraat 4 in Culemborg. 

Tijdens de opening brengt de band Namorada - met leadzangeres Valentina Gomes - een vrolijke lentesfeer met een mix van Afrikaanse ritmes, jazz en wereldmuziek. 

De deelnemende kunstenaars zijn: Rudy van Amersvoort, Marien Bakker, Mieke van de Besselaar, Francisca Bongaerts , Jos de Bruin, Ianthe Elbers, Ardje de Graaf, Eef de Graaf, Ilona Haaksman, Jantine Hos, Ans van den Hurk, Truus Jansen-Hollander, Sylvia Janssen van Doorn, Maree Jongbloed, Guusje Kaayk, Dik Kusters, Bert Megens, Peter van Midden, Adé Peters, Thea Peters, Rob van Roon, Paul Ruks, Anja van Schijndel, Heleen Schoots, Annelies van Sterkenburg, Elly Talen, Darja Vos, Stephanie Willems, Nathalie Willemse, Jeanette van Zanten en Henny Zitman. 

Drie weekends
De expositie is drie weekenden lang te zien: 19 en 20 maart, 26 en 27 maart én 2 en 3 april. Openingstijd: 12.00 tot 17.00 uur.