• Helicon Geldermalsen
• Helicon Geldermalsen Foto: Gijs Versteeg

Online open huis bij Yuverta mbo

geldermalsen • Op zaterdag 22 januari 2022 kunnen leerlingen online kennis maken met de opleidingen van Yuverta mbo Geldermalsen. Op deze dag zijn er twee tijdstippen waarop leerlingen een online presentatie kunnen bijwonen van de opleiding waar ze interesse in hebben. 

Docenten én studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over opleidingen, stages, de sfeer op school en nog veel meer. Op deze manier biedt Yuverta haar toekomstige studenten toch de gelegenheid om alles te weten te komen over een vervolgopleiding. 

Marieke Hulsbergen, senior opleidingsmanager Yuverta mbo Geldermalsen:
"Hopelijk kunnen we op een later moment leerlingen nog wel uitnodigen voor een rondleiding om hen zo kennis te laten maken met onze school."

Vanaf studiejaar 2022-2023 breidt Yuverta mbo Geldermalsen haar opleidingsaanbod uit met twee nieuwe opleidingen: Maatschappelijke zorg en groen en Buitensport instructeur. Deze worden aangeboden naast de bestaande groene mbo-opleidingen zoals: Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management, Buitensport coördinator, Eco en wildlife en de teeltopleidingen. Aanmelden via

q www.yuverta.nl/kennismaken