'Open avond' mbo-opleidingen bij ROC Rivor

tiel/geldermalsen • Leerlingen kunnen op donderdag 25 november, tijdens de Open Dag, kennismaken met het ruime aanbod mbo-opleidingen van ROC Rivor. Op de locaties in Tiel en Geldermalsen zijn belangstellenden van 18.00 tot 20.30 uur van harte welkom. 

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen vindt de Open Dag mogelijk in aangepaste vorm plaats. Actuele informatie hierover is te bekijken op de website www.rocrivor.nl/opendag. Wie van plan is de Open Dag te bezoeken, kan zich aanmelden via de website. "Op deze manier kunnen we de organisatie van de Open Dag, met inachtneming van actuele corona-maatregelen, goed laten verlopen", aldus een woordvoerder van ROC Rivor.

Sfeer en vragen

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten houden demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroeps-interessetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Op deze avond kunnen leerlingen zich ook meteen aanmelden voor een opleiding.
Geïnteresseerden kunnen op de Open Dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Mediavormgeving en ICT. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over het aanbod binnen Leven Lang Ontwikkelen, waarbij om- en bijscholingstrajecten worden toegelicht. Ook kunnen leerlingen hier terecht voor Inburgering en (taal)cursussen. Daarnaast is VAVO aanwezig voor vragen over versnelde eindexamentrajecten.