Iedereen is welkom bij C.V.V. Vriendenschaar

culemborg • In 1967 maakte de internationaal vermaarde fotograaf Paul Huf een iconische foto van een viertal Ajacieden, namelijk Klaas Nuninga, Sjaak Swart, Piet Keizer en Johan Cruijff. Legendarische voetballers natuurlijk. 

Willem Jan Schouten kwam op het idee om een "remake” te maken van deze foto met de bij Vriendenschaar oudste in de trimploeg nog spelende voetballers: Kees Beijer, Jan Romijn, Arie Phillipi en Paul Suitela. Heb je interesse om ook lekker te voetballen, onder de mensen te zijn en fit te blijven? Kom dan eens langs en ervaar dat je ook op wat gevorderde leeftijd nog heerlijk kunt "ballen”. Iedere zondagochtend wordt om 10.00 uur gestart, we gaan respectvol met elkaar om en nemen de leeftijd van elkaar in acht. Of je nu 45 of 77 bent, het maakt niet uit. Bij Vriendenschaar is iedereen welkom!
Vriendenschaar is de oudste voetbalclub van Culemborg. De vereniging is opgericht 1 mei 1908 en heeft een rijke en soms bewogen historie. Wat vandaag de dag telt is haar belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Bij Vriendenschaar ben je sportief en gezond in beweging. Bij Vriendenschaar overheerst het clubgevoel en de onderlinge band. Grote aandacht is er voor de jeugd. Vanaf je vierde jaar kun je al een bal bij Vriendenschaar trappen.
Adres clubhuis C.V.V. Vriendenschaar, Pinksterbloem 91, 4102 KD Culemborg. Tel: 0345 - 515 803. Belangstellenden die een vraag hebben voor Vriendenschaar kunnen een mail sturen naar info@cvv-vriendenschaar.nl. Voor contact met één van de vrijwilligers, stuur een mail naar info@cvv-vriendenschaar.nl.

q cvv-vriendenschaar.nl