Adverteren in de krant

Wilt u lokaal adverteren in een goed gelezen krant? Kies dan voor Het Kontakt Edities. Wij verspreiden wekelijks dertien edities met een totale oplage van ruim 300.000 exemplaren. Iedere titel wordt door minstens zeventig procent van de ontvangers wekelijks gelezen. Daarmee heeft uw advertentie een prachtig bereik in de door u gekozen regio.

 

Adverteren in de krant is al mogelijk vanaf € 30. We maken in de titels van Het Kontakt gebruik van vaste advertentieformaten. De verschillende maten kunt u vinden in de tarievenbrochure of bekijk de tarievenbrochure van ons complete verschijningsgebied.

 

Inzendtermijn

Advertenties tot vrijdag 15:00 uur.

Redactie tot maandag 11:00 uur

Digitaal aanleveren van advertentiemateriaal in overleg. 


Gratis opmaak

Het Kontakt Edities heeft een eigen DTP studio, die gratis de opmaak van de advertentie kan verzorgen. Voor advertenties met een waarde van € 100 of meer kunt een proefdruk aanvragen.

 

Wanneer u in meerdere titels adverteert, profiteert u van een doorplaatsingskorting. Voor een optimaal bereik, kunt u de reclameboodschap ook online plaatsen op één van onze websites.

 

Voor het opvragen van een offerte kunt u bellen naar 0183-583200 of een e-mail sturen naar advertentie.culemborgsecourant@kmp.nl.