Logo culemborgsecourant.nl


In speciale tentjes op het expoterrein in Culemborg kon de kleding voor de Alpe D'HuZes opgehaald worden voor de virtuele toer.
In speciale tentjes op het expoterrein in Culemborg kon de kleding voor de Alpe D'HuZes opgehaald worden voor de virtuele toer. (Foto: Theo van Dam)

Alpes d’HuZes op virtuele toer

  Sport

Zaterdag 30 mei stonden verkeersregelaars van Alpe d’HuZes toe te kijken hoe de deelnemers van deze bergproef hun kleding gingen halen op het terrein van ETC Expo aan de Randweg. Uit alle windstreken kwamen zij naar Culemborg voor hun kleding.

Culemborg - Deze zal wel gedragen worden, maar niet in Frankrijk op deze Alpberg. Door het coronavirus is dit grote evenement, waarvan de opbrengst bestemd is voor de Kankerbestrijding, afgelast. Er vindt nu op donderdag 4 juni een special edition plaats van Alpe d’HuZes 2020. Want kanker stopt niet door corona, en daarom gaan ze door.
Met elkaar en voor elkaar. Saamhorigheid op afstand. Ze komen dus níet bij elkaar! Maar op afstand wordt dan een virtuele tocht gemaakt. Via sociale media worden de deelnemers op de hoogte gesteld van dit evenement, die op donderdag 4 juni vroeg begint en tegen 19 uur eindigt en dan hoopt men toch een mooi bedrag bij elkaar gehaald te hebben voor de kankerbestrijding.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden