Logo culemborgsecourant.nl

FC Utrecht-clinic bij Focus'07

  Sport

Op vrijdag 17 juni organiseert Focus’07 in samenwerking met FC Utrecht een Voetbalclinic op ons eigen sportpark. Tijdens de Voetbalclinic ga je ervaren hoe het is om te trainen als een échte FC Utrecht-speler.

Culemborg - Dé Voetbalclinic waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Waar, wanneer en voor wie?
Het vindt plaats op ons eigen sportpark van Focus’07. De activiteit zal plaatsvinden tussen 15:00 – 18:00 op vrijdag 17 juni; voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud.

De Voetbalclinic staat onder leiding van een FC Utrecht Academie trainer en zal geassisteerd worden door Focus’07-trainers en talentvolle trainers van RAC-clubs die door FC Utrecht extra worden opgeleid.
Het inschrijftarief bedraagt €29,- per kind; na afloop zal iedereen een FC Utrecht Goodiebag ontvangen, inclusief twee wedstrijdkaarten van een later te bepalen FC Utrecht thuiswedstrijd. Deze zijn te verzilveren na de Corona-periode. Inschrijven kan via de link op de site van Focus'07! Definitieve informatie en programma wordt later verstrekt.

Let op! Corona protocol is nog van kracht. Neem genoeg water mee en vergeet niet dat er geen toegang is tot de toiletten. Ouders mogen helaas niet aanwezig zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden