Afbeelding
Foto: Pixabay

Jeugdhockeytalenten strijden om het Nederlands Kampioenschap in Culemborg

Sport 1.410 keer gelezen

CULEMBORG • Een bijzondere gelegenheid om zaterdag 17 juni de crème de la crème van het Nederlandse jeugdhockey te zien spelen op de velden van CMHC in Culemborg. 

CMHC, de Culemborgse Mixed Hockey Club, is uitverkoren door de KNHB als gastheer voor het Nederlands Kampioenschap Hockey voor de jeugd onder veertien jaar. CMHC is één van twee hockeyclubs in heel Nederland, die het evenement dit jaar mogen hosten. De andere club is M.H.C. De Mezen in Harderwijk. 

Professioneel

De uiteindelijke keuze voor CMHC is gebaseerd op de professionele presentatie van de club, de bereikbaarheid, de clubfaciliteiten en de poule van enthousiaste CMHC-vrijwilligers waar de KNHB dit evenement op kan bouwen. 

Het NKO14 wordt georganiseerd door de Nederlandse Hockeybond (KNHB) en belooft een adembenemend spektakel te worden, waarin talent, passie en teamwork centraal staan. Op zaterdag 17 juni zullen teams uit het hele land de strijd met elkaar aangaan tijdens dit prestigieuze evenement. Deze jonge hockeytalenten hebben zich via regionale kwalificatietoernooien weten te plaatsen voor de nationale kampioenschappen.

Indrukwekkend

Het niveau van het NKO14 Hockey is indrukwekkend, met spelers die laten zien dat ze het potentieel hebben om de toekomstige sterren van het Nederlandse hockey te worden. Dit toernooi biedt een uitstekende gelegenheid om te ontdekken welke spelers zich onderscheiden en mogelijk de volgende generatie internationale tophockeyers worden. 

Talentcoaches

Talentcoaches en scouts zullen dan ook nauwlettend de prestaties van deze spelers in de gaten houden. Het evenement zal plaatsvinden op de velden van CMHC op Sportpark Terweijde en biedt een uitstekende gelegenheid voor hockeyliefhebbers, familie en vrienden om het talent van deze jonge spelers van dichtbij te ervaren. De wedstrijden beloven energiek en boeiend te zijn, met technische hoogstandjes en strategisch spel. 

Poulewedstrijden

Op zaterdag 17 juni worden de poulewedstrijden gespeeld bij CMHC en M.H.C. de Mezen. De halve finales, finales en de wedstrijden om de derde en vierde plaats worden zaterdag 24 juni gespeeld bij MHC de Mezen. Het winnende team krijgt de titel van Nederlands Kampioen.

Informatie

Kijk voor meer informatie en het speelschema op www.cmhc.nl. Volg ook de sociale mediakanalen voor updates en hoogtepunten tijdens het evenement.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Verse kruiden.
Liefhebber van Parijs? Kom naar Montmartre aan de Lek Evenement 28 mrt, 13:00
• Burgemeester Gerdo van Grootheest.
Burgemeester Gerdo van Grootheest: 'Melden heeft zin' Nieuws 28 mrt, 12:53
• Dansvoorstelling VIER x VIER.
Twee dansvoorstellingen in Theater de Fransche School Nieuws 28 mrt, 11:03
Afbeelding
1.865 pakken koffie voor de Voedselbank Rivierenland Nieuws 28 mrt, 07:00
• Lynn Kools heeft onlangs haar nieuwe single 'Warmth' uitgebracht.
Lynn Kools: 'Ziggo Dome is mijn grote droom' Nieuws 27 mrt, 15:00
• De nieuwe Golf kon je kopen bij autobedrijf van Zanten in Geldermalsen.
Populaire gezinswagen: 50 jaar Volkswagen Golf Nieuws 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Elf jonge mediatoren op de Koningin Julianaschool Nieuws 27 mrt, 10:00
• De uitvalsbasis van de Dierenambulance in Culemborg.
Dierenambulance voert gedragscode in na ongewenst gedrag op de werkvloer, (voormalig) vrijwilligers teleurgesteld Nieuws 27 mrt, 09:10