Foto: Aangeleverd

Plus Giel Smits deelt 30.000,- uit

  •   keer gelezen   Sport

CULEMBORG • De “Spaar je club gezond” actie door Plus Giel Smits werd zaterdag afgerond. Hoe toepasselijk ook, net op het moment dat voor de verenigingen de avondklok weer inging met de daarbij behorende financiële gevolgen, krijgen de 36 deelnemende vereniging hun bedrag uitgekeerd. 


In het kader van “Voor de buurt en voor elkaar”, daar waar Plus voor staat, werd de afgelopen tijd een spaaractie gehouden waarbij consumenten spaarpunten konden vergaren. Deze spaarpunten kon men verzilveren voor een van de 36 deelnemende verenigingen die zich in juni hier voor aan hadden gemeld. Plus Giel Smits had daarvoor 30.000,- gereserveerd, die op die manier verdeeld werden aan de hand van verzilverde punten. 

De verenigingen konden zelf nog extra punten verwerven door een activiteit op het Koopmansgildeplein in Winkelcentrum Parijsch te organiseren. Wekelijks was het leuk om te zien hoe elke vereniging zichzelf promootte en hiermee zelfs nieuwe leden of vrijwilligers binnenhaalde. Focus ’07 haalde uiteindelijk het grootste deel uit de pot met gespaard bedrag van 2581,-. Verrassend was dat de relatief kleine vereniging “Dance Art Studio’s” de vereniging was die 2109,- bij elkaar spaarde. Dit deden zij door fanatiek hun leden te enthousiasmeren de boodschappen bij Plus Giel Smits te doen.

Alle verenigingen waren enthousiast over de extra financiële ondersteuning die zij ontvingen. Het is een welkome aanvulling aan de clubkas die de laatste anderhalf jaar als gevolg van Corona, wel bijgevuld kon worden. Op de foto. Giel Smits overhandigt de cheque van 364,- aan dhr Matena van Badminton Club Culemborg

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten