<p>Eigenaar Healthcenter Jasper Hoogstraten gaf een demonstratie met trainer Wilbert Jansen.</p>

Eigenaar Healthcenter Jasper Hoogstraten gaf een demonstratie met trainer Wilbert Jansen.

(Foto: Theo van Dam)

Judovereniging sport in Healthcenter Culemborg

  •   keer gelezen   Sport

CULEMBORG • Judovereniging Anton Geesink geeft meer dan 55 jaar judolessen in Culemborg. In die jaren zijn ze regelmatig van locatie gewisseld. Met ingang van dit nieuwe sportseizoen hebben zij de samenwerking gezocht met Healthcenter Culemborg. Jasper Hoogstraten (zelf oud judoka en eigenaar van Healthcenter) biedt ruimte in één van de zalen voor groepslessen. 


Op dinsdag en woensdag zullen zowel kinderen als ook de volwassenen en de wedstrijdtraining op deze locatie plaats vinden. Judovereniging Anton Geesink is dit jaar gekozen tot Club van het Jaar in Culemborg. Mede op basis hiervan zijn ze ook genomineerd voor Judoclub van het jaar door de judobond. Bestuur, trainers en leden zijn daar trots op. 

Het afgelopen seizoen heeft door de corona maatregelen veel extra inzet gevraagd van de trainers om er toch voor te zorgen dat zoveel mogelijk leden konden blijven sporten. Van hardlopen in de sneeuw tot judolessen buiten onder de luifel bij het zwembad. Dit heeft er wel voor gezorgd dat zo goed als alle leden trouw gebleven zijn aan hun judoclubje!

De nieuwe samenwerking biedt kansen voor beide partijen. Door de komst van een nieuwe sport en vereniging binnen het Healthcenter kunnen meer mensen kennis maken met het aanbod van Healthcenter. Dit geeft ouders bijvoorbeeld de kans om als ze hun kind naar judo brengen zelf ook nog een uurtje te sporten.

Belangstellenden die een judoles mee willen maken kunnen terecht op www.antongeesink.nl voor meer informatie over tijden en locaties.


Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten