Logo culemborgsecourant.nl

Pietengym: sint zoekt hulppieten

  Sport

Zaterdagochtend 28 november kunnen kinderen van 2 tot en met 5 jaar meedoen met Pietengym in Sporthal Interwey. Wil jij leren klimmen op het dak of cadeautjes bezorgen in de schoorsteen? Geef je dan snel op! Kom verkleed als Sint of Piet en wie weet behaal jij je Pietendiploma!

Culemborg - Zwaaien van het ene dak naar het andere dak, koprollen maken, springen met het paard over de hindernissen of balanceren over een heel smal dak? Bij de Pietengym georganiseerd door korfbalvereniging SGV leer je het allemaal! Korfbalvereniging SGV wil graag jonge kinderen kennis laten maken met de basisvaardigheden van het bewegen zoals balanceren, klimmen, acrobatiek en klauteren, met of zonder hulp. Zo wordt je een echte hulppiet en verdien je aan het einde van de Pietengym een heus Pietendiploma! Jij komt toch ook?

De Pietengym is op zaterdag 28 november van 9.00 - 10.00 uur in Sporthal Interwey in Culemborg. Je mag verkleed als Sint of Piet en vergeet je sportschoenen niet. Lijkt het je leuk om mee te doen geef je dan snel op via kangoeroes@sgvkorfbal.nl en vermeld hierbij je naam, leeftijd en telefoonnummer van je ouders.

Wil je ook nog kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee aan de kleurwedstrijd. Kijk op de Facebookpagina van korfbalvereniging SGV voor de kleurplaat. Lever hem in op de Pietengym en wie weet win jij wel een prijs als beste kleurpiet?!

Vanwege de geldende corona maatregelen mogen ouders helaas (nog) niet blijven kijken. Bij de Pietengym is voldoende begeleiding om alle kinderen goed te kunnen helpen. We volgen alle corona-ontwikkelingen op de voet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden