Afbeelding
Foto: Aangeleverd
Ingezonden mededeling

Mulders sluit zich aan bij Oscar Autoverhuur om betaalbare huurauto’s aan heel Culemborg te kunnen aanbieden

Nieuws 1.134 keer gelezen

Wie in Gelderland op zoek is naar een betrouwbare nieuwe of tweedehandswagen kan terecht bij de Mulders Autogroep. Maar Mulders doet tegenwoordig ook nog meer. Ze bieden in één van hun drie vestigingen naast nieuwe en jonge gebruikte auto’s nu ook huurauto’s aan. Hiervoor is dit autobedrijf een samenwerking aangegaan met Oscar Autoverhuur. Dit Deens verhuurbedrijf krijgt ook in ons land steeds meer voet aan grond. Je kunt snel en goedkoop terecht in niet minder dan honderd locaties, verspreid over Nederland.

Mulders Culemborg en Oscar Autoverhuur: een geslaagde combinatie

Autominnend Gelderland kent Mulders ongetwijfeld. Het is één van de meest toonaangevende garages op de Betuwe. Een goed doordachte overname zorgde dat het bedrijf zijn aanbod nog uitbreidde. Opel, Citroën, Peugeot maakten al deel uit, en in 2021 werden daar ook nog Fiat en Jeep aan toegevoegd. Mulders brengt ook een primeur op de markt. De volledig elektrische en ecologisch gebouwde XBUS zal in 2025 het rijtje vervolledigen.

Maar ook wie de Betuwe bezoekt, en maar voor kortere tijd plaatselijk over een auto moet beschikken kan ook bij Mulders terecht. Oscar Autoverhuur was op zoek naar een locatie in Culemborg en kwam onvermijdelijk bij Mulders terecht. Je vindt ze terug op de Rolweg 45, 4104 AV Culemborg, midden van de Betuwe.

Wie is Oscar Autoverhuur?

De gebroeders Oscar richtten in 2018 een verhuurbedrijf op dat komaf moest maken met de stugge regels van de bestaande ketens. De bedoeling was om op een groot aantal locaties centra aan te bieden waar auto’s kunnen gehuurd worden. En wat nog belangrijker is aan prijzen die in ieders bereik liggen.

Om dat te bereiken heeft Oscar Autoverhuur de auto’s in verschillende categorieën onderverdeeld. Bij Mulders Culemborg bieden ze drie categorieën aan. Een compacte Opel Corsa die al vanaf € 35 kan gehuurd worden. Twee middenklasse wagens: de Citroën C3 Aircross en de Peugeot 2008, beiden vanaf € 40 per dag. Voor klanten die het liever wat groter en luxueuzer hebben is er een Citroën C5 Aircross. Daarmee doorkruis je het land in stijl vanaf € 62 per dag.

Wil je een auto voor langere termijn huren neem je beter eerst contact op. De klantenservice zal dan een aanbieding op maat maken. Je mag met de huurauto’s heel Nederland doorkruisen, en je krijgt je eerste 100 km sowieso gratis. Daarna betaal je een extra bedrag per kilometer, afhankelijk van het gekozen type wagen. Je kunt ook met de auto naar het buitenland, maar dat moet je wel vooraf melden. 

Een tip om enkele euro’s te besparen: koop je kilometers bij het ophalen van de auto. Wanneer je weet dat de 100 gratis kilometer niet volstaan kun je aan kortingsprijzen extra kilometers vooraf kopen. Met die korting kun je alvast een deel van de brandstoftank vullen.

Waarom Mulders Culemborg

De Mulders Autogroep werd opgericht in 1928. Dat betekent dat het bedrijf bijna honderd jaar ervaring heeft in de verkoop en de nazorg van personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Dat betekent dat je kunt rekenen op een expertise van jaren, die werd overgedragen van vader op zoon. En wat vooral kenmerkend is voor Mulders is dat de groei nog steeds verder door gaat. Daar is de overname van Visscher PGH in Tiel en Culemborg het beste bewijs van. De voorstelling van de elektrische stadswagen XBUS toont dat het bedrijf ook klaar is om mee te evolueren met de vernieuwingen op de markt.

Waarom zou je bij Mulders Culenborg je Oscar huurauto halen?

Wanneer je een Oscar huurwagen ophaalt bij Mulders in Culenborg, geniet je van de samenwerking van twee toonaangevende bedrijven in de autowereld. Het soepele en aangepaste verhuursysteem van Oscar kun je hier combineren met de knowhow van bijna honderd jaar Mulders. Culemborg ligt op de Gelderse Betuwe. Het bedrijf heeft nog twee andere vestigingen. Je kunt daarom ook profiteren om de huurauto weer in te leveren bij de vestiging die het dichtste bij je eindbestemming ligt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Annet van den Oord (links) en Roger Klaassen (rechts) organiseren het 'Teken je eigen reisdagboek'.
Iets persoonlijks? Teken een eigen reisdagboek met Annet van den Oord en Roger Klaassen Nieuws 18 apr, 07:00
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Culemborg in gesprek Nieuws 17 apr, 21:17
Afbeelding
Hospice Nocturne voorzitter Frits Ton neemt na tien jaar afscheid Nieuws 17 apr, 15:00
• Archieffoto Minke Wijkmans.
Minke Wijkmans overleden: "Duurzaamheid zat haar in het bloed" Nieuws 17 apr, 12:00
• De deelnemende onderneemsters.
Naar hartenlust shoppen tijdens Ladies Night Culemborg Nieuws 17 apr, 11:00
• Arjan Pothuizen is de oprichter van Stichting Onderzoeksbureau Old Cold Cases Culemborg.
Arjan Pothuizen heeft een passie voor onopgeloste moorden Nieuws 17 apr, 07:00
• Overhandiging Groene Krokodil op de atletiekbaan van Statina, met v.l.n.r. Marco van Zandwijk, Bert van Oostrum en wethouder Mischa Peters.
CDA-enquête: 'Eén op de drie sportclubs loopt tegen de grenzen van hun kunnen aan.' Sport 16 apr, 22:59
Afbeelding
Botsing tussen twee auto's op de Erasmusweg/Rolweg in Culemborg 112 16 apr, 21:15