Afbeelding
Foto: Aangeleverd
Ingezonden mededeling

Mulders sluit zich aan bij Oscar Autoverhuur om betaalbare huurauto’s aan heel Culemborg te kunnen aanbieden

Nieuws 876 keer gelezen

Wie in Gelderland op zoek is naar een betrouwbare nieuwe of tweedehandswagen kan terecht bij de Mulders Autogroep. Maar Mulders doet tegenwoordig ook nog meer. Ze bieden in één van hun drie vestigingen naast nieuwe en jonge gebruikte auto’s nu ook huurauto’s aan. Hiervoor is dit autobedrijf een samenwerking aangegaan met Oscar Autoverhuur. Dit Deens verhuurbedrijf krijgt ook in ons land steeds meer voet aan grond. Je kunt snel en goedkoop terecht in niet minder dan honderd locaties, verspreid over Nederland.

Mulders Culemborg en Oscar Autoverhuur: een geslaagde combinatie

Autominnend Gelderland kent Mulders ongetwijfeld. Het is één van de meest toonaangevende garages op de Betuwe. Een goed doordachte overname zorgde dat het bedrijf zijn aanbod nog uitbreidde. Opel, Citroën, Peugeot maakten al deel uit, en in 2021 werden daar ook nog Fiat en Jeep aan toegevoegd. Mulders brengt ook een primeur op de markt. De volledig elektrische en ecologisch gebouwde XBUS zal in 2025 het rijtje vervolledigen.

Maar ook wie de Betuwe bezoekt, en maar voor kortere tijd plaatselijk over een auto moet beschikken kan ook bij Mulders terecht. Oscar Autoverhuur was op zoek naar een locatie in Culemborg en kwam onvermijdelijk bij Mulders terecht. Je vindt ze terug op de Rolweg 45, 4104 AV Culemborg, midden van de Betuwe.

Wie is Oscar Autoverhuur?

De gebroeders Oscar richtten in 2018 een verhuurbedrijf op dat komaf moest maken met de stugge regels van de bestaande ketens. De bedoeling was om op een groot aantal locaties centra aan te bieden waar auto’s kunnen gehuurd worden. En wat nog belangrijker is aan prijzen die in ieders bereik liggen.

Om dat te bereiken heeft Oscar Autoverhuur de auto’s in verschillende categorieën onderverdeeld. Bij Mulders Culemborg bieden ze drie categorieën aan. Een compacte Opel Corsa die al vanaf € 35 kan gehuurd worden. Twee middenklasse wagens: de Citroën C3 Aircross en de Peugeot 2008, beiden vanaf € 40 per dag. Voor klanten die het liever wat groter en luxueuzer hebben is er een Citroën C5 Aircross. Daarmee doorkruis je het land in stijl vanaf € 62 per dag.

Wil je een auto voor langere termijn huren neem je beter eerst contact op. De klantenservice zal dan een aanbieding op maat maken. Je mag met de huurauto’s heel Nederland doorkruisen, en je krijgt je eerste 100 km sowieso gratis. Daarna betaal je een extra bedrag per kilometer, afhankelijk van het gekozen type wagen. Je kunt ook met de auto naar het buitenland, maar dat moet je wel vooraf melden. 

Een tip om enkele euro’s te besparen: koop je kilometers bij het ophalen van de auto. Wanneer je weet dat de 100 gratis kilometer niet volstaan kun je aan kortingsprijzen extra kilometers vooraf kopen. Met die korting kun je alvast een deel van de brandstoftank vullen.

Waarom Mulders Culemborg

De Mulders Autogroep werd opgericht in 1928. Dat betekent dat het bedrijf bijna honderd jaar ervaring heeft in de verkoop en de nazorg van personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Dat betekent dat je kunt rekenen op een expertise van jaren, die werd overgedragen van vader op zoon. En wat vooral kenmerkend is voor Mulders is dat de groei nog steeds verder door gaat. Daar is de overname van Visscher PGH in Tiel en Culemborg het beste bewijs van. De voorstelling van de elektrische stadswagen XBUS toont dat het bedrijf ook klaar is om mee te evolueren met de vernieuwingen op de markt.

Waarom zou je bij Mulders Culenborg je Oscar huurauto halen?

Wanneer je een Oscar huurwagen ophaalt bij Mulders in Culenborg, geniet je van de samenwerking van twee toonaangevende bedrijven in de autowereld. Het soepele en aangepaste verhuursysteem van Oscar kun je hier combineren met de knowhow van bijna honderd jaar Mulders. Culemborg ligt op de Gelderse Betuwe. Het bedrijf heeft nog twee andere vestigingen. Je kunt daarom ook profiteren om de huurauto weer in te leveren bij de vestiging die het dichtste bij je eindbestemming ligt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Grootschalige inzetoefening op het O.R.S. Lek en Linge Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Waterschap Rivierenland houdt Open Dag op zaterdag 14 oktober Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) ontvangt ster als symbool en eerste erkenning samenwerking Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Oppositie Culemborg wil aanleg fietsstraat nog eens kritisch bekijken Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Nationale bloembollenweekend begint in Culemborg Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Pro Persona Connect en IrisZorg orgniseren een ondersteuningsgroep Nieuws gisteren
Afbeelding
Timpaan doneert 175.000 euro aan Hospice Nocturne Nieuws 27 sep., 10:22
Afbeelding
Open ochtend nieuwe locatie peuteropvang Harlekijn Nieuws 27 sep., 07:00