Logo culemborgsecourant.nl


Pianiste Ellen Verhagen test de locatie met een kleine piano
Pianiste Ellen Verhagen test de locatie met een kleine piano (Foto: Huub van Beurden)

Pianoconcert in Parc de Triomphe

Culemborg - Op zondag 23 augustus zal de Culemborgse pianiste Ellen Verhagen tussen 16.00 en 17.30 uur piano spelen op het podium in Parc de Triomphe. Hiervoor wordt een heuse concertvleugel geplaatst. Vorig jaar gaf ze ook al succesvolle Kasteeltuinconcerten in Culemborg. 

Ze wil met dit matinee concert bewoners van Culemborg weer de mogelijkheid bieden om een live concert mee te maken. Ze ziet het ook als ‘proeverij’ voor het Piano Buiten Festival dat later op 13 september in de binnenstad van Culemborg zal plaatsvinden. Het park is groot genoeg om de  anderhalvemeter afstand regel te handhaven waar ook op wordt toegezien. Het concert is gratis toegankelijk en voor jong en oud.

Het programma bevat muziek van o.a. Nederlandse componisten Douwe Eisenga en Jeroen van Veen maar ook stukken van Einaudi en Glass om bij weg te dromen. Ook het bekende Libertango van Astor Piazzolla speelt ze in een 4-mains versie met pianist Ton van der Voort. Saxofonist Henk Spies is mogelijk aanwezig om ook een stuk van Piazzolla mee te spelen. Het concert is gratis en voor iedereen toegankelijk. Bij de uitgang van het park wordt een donatie gevraagd middels een ‘Tikkie’.

Meer informatie: www.ellenverhagen.com

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden