Logo culemborgsecourant.nl


Foto: Betuws Best

Gratis app voor Streekproducten ‘ Betuws Best’

Regio - De app van Betuws Best is officieel gelanceerd. Met deze gratis app kunnen bezoekers hun bezoek aan de Betuws Best partners nog beter plannen, of kunnen tijdens hun bezoek aan de streek meer te weten komen over de verschillende streekproducenten. De app staat boordevol informatie waar bezoekers de lekkerste producten kunnen kopen en proeven.

Naast de bestaande website www.betuwsbest.nl, die onlangs ook een make-over heeft gekregen, is er nu ook een Betuws Best-app. Alle deelnemers aan het streekmerk ontvangen op deze manier een extra podium om hun producten of diensten verder onder de aandacht te brengen. Voor inwoners en toeristen is toegevoegde waarde gecreëerd in de vorm van leuke activiteiten en diverse extra’s. Alle winkels, restaurants en overnachtingslocaties zijn hierin te vinden. Net als de leukste fiets- en wandelroutes, streekrecepten en een agenda voor alle (streek)markten en evenementen voor de échte Betuws Best beleving. Bezoekers kunnen zelf ook hun tips of recepten insturen die daarna worden doorgeplaatst in de app en op de social media kanalen van Betuws Best. De app is gratis te downloaden via de Google Play Store of de App Store.

Betuws Best richt zich op het versterken en verduurzamen van de economie in de Betuwe door de ontwikkeling en lokale afzet van streekeigen producten te bevorderen. Betuws Best neemt promotie-initiatieven om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen om het vermarkten van Betuws Best gecertificeerde producten en diensten te verbeteren. Voor meer info:

www.betuwsbest.nl

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden