Logo culemborgsecourant.nl


Op www.elkwelzijn.nl/eropuit vind je allerlei eropuit-tips en activiteiten voor jong en oud
Op www.elkwelzijn.nl/eropuit vind je allerlei eropuit-tips en activiteiten voor jong en oud

Zomerprogramma in Culemborg groot succes

Gemeente Culemborg, ElkWelzijn en de Brede School Culemborg sloegen de handen ineen om iedereen in Culemborg een onvergetelijke zomer te bezorgen. Zij riepen begin juli mensen en partijen op om activiteiten te organiseren. Daar werd enthousiast op gereageerd. Er ontstond een leuk, divers zomerprogramma voor jong en oud.

“Kinderen en jongeren die in Culemborg wonen, zijn deze zomer misschien meer dan anders thuis. Daarom wilden we hen een onvergetelijke zomer bezorgen.”, legt Heleen de Boer, wijkmanager bij gemeente Culemborg uit. “We stelden extra budget beschikbaar vanuit het Initiatievenloket. Samen met ElkWelzijn en de Brede School Culemborg riepen we mensen en partijen op om activiteiten te organiseren. Het budget is inmiddels op, er is dus goed gebruik van gemaakt.”

Zomerprogramma
ElkWelzijn hielp organisatoren een handje op weg, bijvoorbeeld met tips voor een geschikte locatie. Ze verzamelde alle activiteiten en eropuit-tips op hun website www.elkwelzijn.nl/eropuit. Zo ontstond een mooi overzicht met allerlei activiteiten voor jong en oud. Karin Burgers, wijkcoach bij ElkWelzijn: “We wilden graag meewerken om Culemborgers een leuke zomer te bezorgen. We organiseren zelf activiteiten, zoals een wekelijks programma voor jongeren, en brengen het bestaande aanbod bij elkaar. We zijn trots dat zoveel Culemborgers zich willen inzetten voor een leuk zomerprogramma. Er is voor ieder wat wils.”

Meedoen aan de activiteiten
Er worden nog regelmatig nieuwe activiteiten toegevoegd aan www.elkwelzijn.nl/eropuit. Neem eens een kijkje! Ook vind je het weekprogramma elke week op de gemeentepagina in de Culemborgse Courant. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige moet je je wel aanmelden. Er staat dan bij hoe je dat kunt doen. Doe je ergens aan mee? Houd je aan de basisregels die gelden voor corona. Samen maken we er een onvergetelijke zomer van!

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden