Logo culemborgsecourant.nl


Foto: THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

René van Kooten in concert

''Vanaf zondag 5 juli biedt café Vollin aan de Tollenstraat drie zondagen lang muzikale ontmoetingen met bekende Nederlandse artiesten.'' 

Culemborg - ''René van Kooten neemt de aftrap en pakt samen met Billy Maluw het intieme podium dat vanwege de corona-maatregelen slechts voor een klein publiek bereikbaar is. Later in de maand kan Culemborg ook genieten van Maarten Peters en van Gerard Alderliefste met zijn soloprogramma ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy’.

“Ondanks de bemoeilijkte omstandigheden willen we veel moois blijven bieden voor Culemborg en omgeving,” vertelt Henriett Somlai, eigenaresse van het café dat ruim een jaar actief is om kunst en cultuur op een toegankelijke manier de ruimte te bieden.

“In een huiskamersetting laten we muziekliefhebbers genieten van diverse artiesten, uiteraard binnen de gepaste maatregelen die op dat moment van kracht zijn.” 

Het belooft dan ook een mooie zomermaand te worden met o.a. de middag met Gerard Alderliefste over zijn vriendschap met Ramses Shaffy. Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-) zang, begeleid op piano en/of gitaar en er is rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was. 

De middagen starten om 15.00 uur en vooraf reserveren is noodzakelijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vollin.nl. | Het café is op andere dagen te bezoeken voor een kopje koffie en inspiratie. Openingstijden: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Vrijdag is er om 18.00 uur een aanschuifmaaltijd.''

(foto's en tekst: Theo van Dam)

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden