Logo culemborgsecourant.nl


Vuurspuw vuurstunt van Samen is Leuker dan Alleen
Vuurspuw vuurstunt van Samen is Leuker dan Alleen (Foto: Dhr. M. Buurman)

Veilig vuurtheater voor het hele gezin

Culemborg - Kinderen beleven interactief plezier met een voorstelling vol grappen, grollen, vuurstunts en vuurspuwen. Thomas acteur en vuur stuntman: “Het belangrijkste als cultuurmaker is stilstaan bij de behoefte van kinderen. Graag geef ik een levensles mee. De kinderen leren mediteren en ademhalen voor mindfulness. We ervaren nu allemaal stress en uiten dit op verschillende manieren. Kinderen hebben de behoefte om te leren omgaan met spanningen en negatieve gevoelens. Focus, ademhaling en rust aanleren is onderdeel van onze veilige kindertheatervoorstelling.”

Samen met Martin een ras entertainer vermaken we kinderen op horecalocaties met een terras en vrije ruimte waar de ouders kunnen ontspannen en genieten op afstand. Met een website die vooraf de RIVM regels van aanmelding, betaling, registratie en informatievoorziening regelt hebben beide ondernemende cultuurmakers de samenwerking opgezocht om voor kinderen van 6 tot 12 jaar een bijzonder moment te realiseren met de theatervoorstelling: Samen is Leuker dan Alleen.

Praktische informatie, meerdere voorstellingen in Beusichem bij de Bruine Kip op 13, 27 juli, 10 en 24 augustus, Duur gehele show is 90 minuten. Tickets 12,50 euro.

Interesse? Bezoek www.samenisleukerdanalleen.nl voor reserveringen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden