Logo culemborgsecourant.nl

Alzheimer Café verandert

Het Alzheimer Café is een belangrijke schakel in de ondersteuning van mensen met dementie en hun naasten. 

Culemborg - Het is een ontmoetingsplek voor lotgenoten en een bron van informatie over dementie en leven met dementie. Een werkgroep organiseert de maandelijkse bijeenkomsten van Alzheimer Café Culemborg. De zorgprofessionals in de werkgroep hebben hun taken overgedragen en de werkgroep gaat verder als vrijwilligersorganisatie. Hierin is ruimte voor vernieuwing en aanvulling. 

De afgelopen jaren leverden zorgprofessionals van Santé Partners, Zorgcentra De Betuwe en ElkWelzijn ondersteuning aan de werkgroep. Deze organisaties hebben andere prioriteiten moeten stellen. Ook enkele andere werkgroepleden stoppen hun werkzaamheden voor het Alzheimer Café Culemborg. 

Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Rivierenland zoekt versterking voor de werkgroep: mensen die hun enthousiasme en creativiteit willen inzetten om vorm en inhoud te geven aan het Alzheimer Café Culemborg 2.0. 

Interesse? 
Past het bij jou om als vrijwilliger actief te zijn voor het Alzheimer Café Culemborg 2.0? Dan vragen we je contact op te nemen met Tine Reinders, tine.reinders@alzheimervrijwiligers.nl. 

Het Alzheimer Café Culemborg maakt deel uit van de activiteiten van Alzheimer Nederland, afdeling Rivierenland, www.alzheimer-nederland.nl/regios/rivierenland. 

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden