Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Alternatief voor oogstmarkt Caetshage

Culemborg - Net als veel andere evenementen, kan de jaarlijkse oogstmarkt van Stadsboerderij Caetshage dit jaar niet doorgaan. Het plein vol kramen met ambachtelijke en biologische producten trekt normaal gesproken een paar honderd bezoekers.

Maar een rij wachtenden voor de poort of het aansporen van mensen om toch vooral door te lopen, past niet bij de oogstmarkt. Daarom krijgt dit bijzondere moment van ontmoeten en ongedwongen genieten dit jaar een ander vorm.

Boerin Boudien: “Wij willen de kleine, duurzame ondernemer in deze moeilijke tijd toch een kans geven om hun producten aan te bieden. Vanuit die gedachte is het plan ontstaan dat op de zaterdagochtenden van juli, augustus, september en oktober steeds één ondernemer op één kraam producten kan laten zien en verkopen.”

Het moet dan gaan om een aanbod wat bij Caetshage past: duurzaam, biologisch en mens- en diervriendelijk. “Wij zetten een overdekte kraam bij onze winkel neer,” zegt Boudien, ”dat kost verder niets. En natuurlijk besteden we er aandacht aan op onze website en Facebookpagina. Aan de ondernemer vragen we om zelf coronamaatregelen te nemen en de eigen promotie te verzorgen”.

Mensen die graag op een van de zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur een kraam willen vullen, kunnen voor meer informatie contact opnemen via communicatie@caetshage.nl. Op www.caetshage.nl komt een overzicht van welke kraamhouder welke week aanwezig is. Zo is er deze zomer en najaar toch een klein, maar langdurig marktje bij Caetshage!

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden