Logo culemborgsecourant.nl

Horeca-pipowagen gaat open!

Wellicht heeft u hem al gemist: de vrolijk gekleurde pipowagen aan de Veerweg staat nog niet op zijn plek. Maar hier komt verandering in: vanaf 5 juni kunnen Culemborgers en passanten weer terecht voor koffie, thee en lekkers. Helemaal volgens de laatste, landelijke richtlijnen.

Culemborg - Vanaf dit seizoen gaat de koffiewagen verder onder de nieuwe naam ‘De Vrijbuiter’. Het ondernemersechtpaar Izak van Rij en Paulien Lemmen wil hiermee niet alleen het vrije gevoel benadrukken dat de pipowagen oproept, maar verwijst ook naar het vrijstedelijke karakter van Culemborg.
Izak vertelt: “De afgelopen periode zijn we druk aan de slag gegaan met de voorbereidingen, zoals het regelen van vergunningen en het schilderen van het meubilair. We hebben veel zin om weer te beginnen.” Paulien: “Verder hebben we het vertrouwde assortiment iets uitgebreid. Hier zitten onder andere enkele suikerarme en glutenvrije gerechtjes tussen.”
In juni en september is ‘De Vrijbuiter’ geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en zondag van 11.00 -17.00 uur. In juli en augustus worden de openingsdagen uitgebreid met woensdag en donderdag van 10.00 – 17.00 uur. Kijk op Instagram-pagina Pipo_De_Vrijbuiter voor meer informatie.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden