Logo culemborgsecourant.nl


Foto:

Losse laadpalen van Vrijstad Energie

Al ruim een jaar exploiteert Vrijstad Energie laadpalen aan de H.R. Holststraat en het Jan Wolkershof. Sinds begin mei zijn we begonnen met het plaatsen van losse laadpalen van de coöperatie verspreid over Culemborg. 

Culemborg - En er komen er steeds meer bij. De eerste laadpalen staan bij:

Kruising Debussystraat met Mendelssohnlaan
Kruising Edelherthof met Zilvervosstraat
Kruising Kees van Lintsraat met Loek van Ierselstraat
Kruising Martin Luther Kinglaan met van Limburg Stirumstraat
Vijverstraat 2
Zwanenbloem naast nummer 35

Ze zijn herkenbaar aan het logo van Vrijstad Energie en het logo van Betuwestroom. Want bij al onze laadpalen leveren we echte groene stroom uit onze eigen regio, Betuwestroom. Meer informatie over Betuwestroom vind je op www.betuwestroom.nl. Wist je al dat Greenchoice vanaf dit najaar de mogelijkheid biedt over te stappen op Betuwestroom?De plaatsing van losse laadpalen door Vrijstad Energie is goed nieuws voor Culemborgse rijders van elektrische auto’s. Met een laadpas van Vrijstad Energie kan je met korting laden bij deze laadpalen. Aanvragen van een pasje is gratis en kan via www.stekker.app. Wil je ook een laadpaal bij jou in de buurt? Dan kan je die aanvragen via www.vrijstadenergie.nl/laadpalen.

Testers gezocht
Het project om het laadplein aan de Marsmanweg/Jan Wolkershof “smart” te maken is in volle gang. Uiteindelijk doel is dat gebruikers van elektrische auto’s zelf kunnen bepalen of ze hun auto snel of duurzaam willen opladen. Duurzaam wil in dit verband zeggen dat de zon schijnt en de gebruiker dus oplaadt met de door het zonnedak opgewekte stroom. Stekker.app heeft hiervoor software gemaakt in de vorm van een app. De projectgroep wil graag samen met gebruikers de app door ontwikkelen. Heb je een elektrische auto, kan je geregeld komen laden bij het Jan Wolkershof en vind je het leuk om hieraan mee te werken? Stuur dan een mail naar info@stekker.app.

(foto: via organisatie)

(Bron: Nieuwsbrief Vrijstad Energie)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden