Logo culemborgsecourant.nl


Betere foto's maken met je mobiel.
Betere foto's maken met je mobiel. (Foto: Archief Arjan van der Beek)

Fotograferen met mobiel

Heb jij altijd al betere foto’s met je mobiel willen maken? Op 19 en 20 juni verzorgt fotograaf Arjan van der Beek de workshop ‘Fotograferen met je mobiel’. 

Culemborg - Dit ter gelegenheid van de fotowedstijd en -expositie Parijsch 2020 in beeld. Er komen een aantal compositieregels aan bod en je krijgt handige tips.

Arjan van der Beek: “Door meer aandacht te geven aan de compositie en het standpunt, kun je snel betere foto’s maken. Daarom bespreek ik aan de hand van sprekende voorbeelden een aantal eenvoudige compositieregels. Je kunt deze direct in de praktijk toepassen. Ook geef ik je een paar eenvoudige, maar handige tips die zorgen voor een betere foto.”

Oefenen
Na de theorie breng je de compositieregels en tips gelijk in de praktijk, want oefening baart kunst! We gaan in kleine groepjes naar buiten onder begeleiding van een fotograaf die helpt bij eventuele vragen. Stuur je beste foto’s in voor de fotowedstrijd ‘Parijsch 2020 in beeld’ en maak kans op een echte Parijsch-prijs en deelname aan de expositie.

Locatie en data

De workshop start in Buurtcentrum Bolderburen aan de Prijsseweg 1. Je kunt kiezen uit 2 dagen:

Vrijdag 19 juni van 14-16 uur
Zaterdag 20 juni van 10-12 uur

Aanmelden
Deelname aan de workshop is gratis. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, zodat we 1,5 meter afstand kunnen houden. Aanmelden is verplicht en kan door een e-mail met de gewenste datum (19 of 20 juni) te sturen aan info@parijsch2020inbeeld.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden