Logo culemborgsecourant.nl

Eervolle vermelding Keurslager Burggraaf

Keurslager Burggraaf uit Culemborg heeft een eervolle vermelding behaald in de vakwedstrijd Grote Grillworsttest. 

Culemborg - Dat werd op 11 mei bekendgemaakt tijdens de online uitreiking. “Deze grillworst ziet er lekker uit, je blijft er van eten” zei de jury over deze inzending.
Grillworst is onbetwist het omfietsproduct van de slager, een favoriet van veel consumenten. Bijna 100 slagers zonden hun grillworst in voor deze vakwedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagers.
Slagerij de Bruin uit Beusichem is de winnaar van de Grote Grillworsttest. Uw Slager Bouma uit Steenwijkerwold won de tweede prijs. De derde prijs ging naar Slager Traiteur Dennis Kuijler uit Den Haag.

De keuring
Op basis van een keuring begin maart werden alle grillworsten beoordeeld op geur, smaak, samenstelling en bewerking. De vakkundige jury, bestaande uit branche erkende meesterslager Arno de Best, de winnaar van de Grote Grillworsttest 2019 Gerard van de Weg, meester worstmaker Jack Goumans en William Knobbout van de gelijknamige slagerij en tevens keurmeester Stichting Expertisecentrum Slagersambacht, heeft alle inzendingen met veel zorg en aandacht gekeurd om tot dit oordeel te komen.

Overige finalisten
De overige finalisten die een eervolle vermelding ontvingen, in willekeurige volgorde, zijn:

Slagerij Aad van Eijk te Voorschoten

Keurslager Braamskamp te Rolde

Ambachtelijke Slagerij H.H. Duijn te Santpoort

Keurslager van der Zande te Halsteren

Barten's Slagerij te Rotterdam

Slagerij Jan de Rooij te Berkel & Rodenrijs


Over Keurslager Burggraaf
Sinds 1906 staat onze winkel slagerij Burggraaf in Culemborg en is de winkel al meer dan 100 jaar een begrip. We zijn trots op ons ruime assortiment en de producten die we voor 90% zelf maken. Wij zijn het adres voor een ongekend assortiment producten om van te genieten. Zeer bijzonder is de ruime keuze van vleesspecialiteiten, stuk voor stuk producten die bekend staan om de fijne smaak en onderscheidende kwaliteit.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden