Logo culemborgsecourant.nl

KWC werkt met #KWCROLCHALLENGE

Foto:

Culemborg - Door de coronacrisis werken we op het KWC met een aangepast rooster. Het is voor iedereen aanpassen en dus ook voor onze sectie bewegingsonderwijs.

Bij het vak bewegingsonderwijs wordt daar op de volgende manier mee omgegaan: de #KWCROLCHALLENGE.

Alle dagen dat de leerlingen digitaal les hebben, krijgen zij ook om 10.00 een nieuwe challenge welke altijd in combinatie gaat met een (k)wc rol. Alles komt aan bod, denk daarbij aan: techniek, kracht en uithoudingsvermogen. Maar wat de sectie vooral belangrijk vindt is dat de kinderen even wat anders doen dan achter de pc bezig zijn. 

De sectie bewegingsonderwijs deelt dit op hun socials en daagt hun leerlingen ook via die weg uit om aan de slag te gaan. De leerlingen die filmpjes insturen maken automatisch kans op een prijs en na iedere dag is er een compilatie online te vinden. 

Tot nu is het een groot succes, waarbij leerlingen en ook zelfs docenten (van andere vakken) actief en leuk bezig zijn. Neem gerust een kijkje op de Instagrampagina van de sectie bewegingsonderwijs: @KWCCULEMBORGSPORT

Zo hoopt de sportsectie dat iedereen toch een beetje het beste ervan maakt, veilig thuis blijft en goed met school bezig is.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden