Logo culemborgsecourant.nl

Terugblik op jaren zeventig

Culemborg / Beusichem - Senioren Collectief Culemborg nodigt alle 65 plussers van Culemborg uit op vrijdagmiddag 6 maart voor het jaarlijks Senioren Event.

Dit jaar wordt er een terugblik gegeven naar de zeventiger jaren, nieuws feiten en trends passeren de revue. Dit alles muzikaal omlijst met de grootste tophits uit deze tijd met bijzondere aandacht voor de legendarische band "The Beatles". Aan de hand van een wervelende video presentatie nemen de presentatoren Ellen Verhagen en Mari Woerdenbach de gasten mee naar die jaren van weleer. Eén en ander muzikaal omlijst door de bekende zangers Mark van Veen en Ann Wieman en live muziek met de grootste hits van "The Beatles"". Een middag om niet te vergeten. Een jeugd beleving in optima forma. Het evenement is speciaal bedoeld voor de Culemborgse 65 plusser en is gratis. Het Event begint om 15.00 uur tot 17.30 uur. Om 18.00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een stamppotten buffet. Deelname aan dit buffet kost € 12,50, exclusief consumpties. Dit buffet moet vooraf worden betaald. Na het buffet is er gelegenheid om een dansje te maken onder de klanken van vele bekende songs van The Beatles. Dit alles wordt gehouden in het Sport & Event Center in Beusichem, dat door de beheerder van de sporthal gratis ter beschikking is gesteld, maar nu wordt omgebouwd tot een sfeervolle ambiance. Senioren Collectief Culemborg roept allen op, die de 65 jarige leeftijd zijn gepasseerd en zin hebben in een gezellige middag, zich snel aan te melden, want vol is vol. Voor meer informatie en aanmelding zie de website www.seniorencollectiefculemborg/evenement.nl of bel gewoon even met Hennie Smidt 0345-515013.

Het evenement kan gratis worden aangeboden omdat velen sponsoren dit financieel hebben mogelijk gemaakt: Cultuurfonds, Buurtpanel, Stichting Elisabeth Weeshuis, Stichting Samen Verder, Kruisvereniging Culemborg, Vrienden van Stichting Senioren Collectief, Brownies en Downies, Sport & Event Center Beusichem en DS-Events.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden