Logo culemborgsecourant.nl


Culemborgse evenementenlocatie finalist in Nationale Meeting Awards

Culemborg - De Culemborgse evenementenlocatie VRIJ in Culemborg mag zich tot de 10 beste vergaderlocaties van Nederland rekenen.

De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke prijs, bestemd voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. De award wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt en telt vijf categorieën, op basis van capaciteit. VRIJ liet in de categorie Medium (tot 100 personen) 320 locaties achter zich. In totaal deden 1308 locaties mee in de race naar de award. Op 16 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

VRIJ in Culemborg heeft sinds haar start vijf jaar geleden vele honderden organisaties uit binnen en buitenland ontvangen voor een vergadering, congres of klantevent. Na een grondige verbouwing kreeg het voormalige fruitbedrijf op Landgoed Anckerwaerdt een nieuwe bestemming. Geheel op duurzame wijze wordt een hoge mate van service nagestreefd in alle typen evenementen die plaatsvinden in het typerende pand aan de Beusichemsedijk. Het pand wordt verwarmd door aardwarmte, de installatie gevoed door zonne-energie uit 70 eigen zonnepanelen.

Samen met de biologische moestuin en talloze zichtbare en onzichtbare milieubesparende maatregelen maakt het dat VRIJ in Culemborg tevens al vijf jaar gecertificeerd is met Green Key Goud, het duurzaamheidscertificaat voor de gastvrijheidssector. Oprichter en eigenaresse Moniek Spruit, “Het is geweldig om te zien hoe onze gasten uit het hele land onder de indruk zijn van dit mooie stukje Culemborg. Dat we nu door een onafhankelijke vakjury worden erkend is een enorme blijk van waardering.”

Meer berichten