Logo culemborgsecourant.nl


Marylou Krouwel debuteerde afgelopen weekend als dirigente bij PA en organiseert het komende weekend de dwarsfluitendag.
Marylou Krouwel debuteerde afgelopen weekend als dirigente bij PA en organiseert het komende weekend de dwarsfluitendag. (Foto: THEO VAN DAM FOTOGRAFIE)

Vuurdoop voor dirigente

CULEMBORG – Voor Marylou Krouwel was het zaterdagavond en zondagmiddag een vuurdoop om met het grote middenorkest van Kon. Harmonie Pieter Aafjes te laten zien dat zij het orkest juist had geïnstrueerd.

Zij slaagde met verve en kreeg een dankbaar applaus. Maar daarmee is de kous niet af voor Marylou, want komende zaterdag 15 februari is zij gastvrouw voor het landelijk dwarsfluitdag in de Breede school op Parijsch. Samen met Iris de Waard en Erik Verbeek verwelkomen zij voor de derde keer de blazers van de dwarsfluiten. Er vinden workshops e.d. plaats en het hoogtepunt van die middag is om 16.45 uur, dan komen de fluitisten bij elkaar om het geleerde van de workshops gezamenlijk te laten horen als een groot orkest voor het aanwezige publiek.

Het belooft een interessante dag te worden, waarbij iedereen welkom is om te komen luisteren of te komen spelen op de dwarsfluit

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden