Logo culemborgsecourant.nl

Infoavond over watertoren Culemborg

Culemborig - Op 29 januari worden Culemborgers ingelicht over van de laatste ontwikkelingen wat betreft de toekomst van de watertoren in Culemborg. De eigenaren Peter en koen van der Veer geven dan een presentatie van de plannen.
In 2018 heeft de familie Van der Veer de watertoren en het pompgebouw gekocht en sindsdien zijn er plannen gemaakt voor herbestemming. In 2019 is er veel contact geweest met de gemeente, provincie, het bouwteam en andere belanghebbenden voor verdere uitwerking van de plannen. Dat heeft tot een aantal opstekers gezorgd zoals de toezegging van een subsidie door de provincie en het opstellen van een uitvoerbaar plan door het bouwteam van Heijmans en architecten Edwin Paymans en Henk van der Wielen.
De bestemmingsplanwijziging kent veel uitdagingen waarin alle partijen het eens moeten worden over de inhoud en het in behandeling nemen van het proces zelf. Dit neemt veel tijd in beslag. We willen geïnteresseerden graag vroegtijdig inlichten over de voortgang van het project. Daarin zullen we de verschillende ideeën laten zien en krijgen aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen. ?
Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. Wil jij ook aanwezig zijn? Meld je dan aan op koenvanderveer@gmail.com ivm voldoende zitplaatsen.
Parkeren graag bij het station.
Wanneer: 29 januari, 20.00 u tot ongeveer 21.30 u met uitloop naar 22.00 u.
Waar: Pompgebouw Culemborg, Rijkstraatweg 45
Graag aanmelden bij Koen via: koenvanderveer@gmail.com  
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden