Logo culemborgsecourant.nl


Studenten Management Assistant ROC Rivor op bezoek bij Rabobank
Studenten Management Assistant ROC Rivor op bezoek bij Rabobank (Foto: Rabobank West Betuwe)

Rabobank West Betuwe werkt samen met studenten van ROC Rivor

Zaterdag 21 maart organiseert Rabobank West Betuwe het Rabo Kids & Geldevent. Een informatief en leerzaam event voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Praktijklab ROC Rivor
Voor dit project zocht de bank de samenwerking op met het Praktijklab van ROC Rivor. Het Praktijklab is een projectbureau binnen ROC Rivor gerund voor, door en met studenten. Een leerbedrijf om studenten nóg beter voor te bereiden op de praktijk. En om creativiteit, kennis, vaardigheden en (persoonlijk) ondernemerschap te ontwikkelen. ‘Dit sluit mooi aan bij de ambitie van de Rabobank om jongeren al vroegtijdig te betrekken bij het bedrijfsleven en om ondernemerschap in de regio te helpen bevorderen’ aldus Christien Rutjes van de afdeling Marketing, Coöperatie en Communicatie van Rabobank.

Kids & Geld event 21 maart
De studenten van de opleiding Management Assistant van ROC Rivor helpen de bank mee in de voorbereidingen van Rabo Kids & Geldevent en ondersteunen op de dag zelf. Maandag 13 januari waren zij te gast op de bank en is de opdracht besproken door praktijkcoaches van de bank en het ROC. De studenten hebben zin om aan de slag te gaan met deze opdracht.

Meer informatie over het Rabokids & Geldevent staat binnenkort op www.rabobank.nl/westbetuwe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden