Logo culemborgsecourant.nl


Maak kennis met Lek en Linge in Culemborg

Kom naar de Open Dag op 24 en 27 januari

Ervaren hoe de sfeer is bij ons op school en meer weten over het onderwijs? Kom dan naar onze Open Dag. Ouders en leerlingen van groep 8 zijn welkom op 24 januari tussen 15:30 en 20:30 uur en op 27 januari tussen 18:00 en 20:30 uur. De deuren van alle locaties in Culemborg staan open: leerlingen delen hun ervaring en leiden je rond. Maak kennis met de vakken, doe mee met leuke activiteiten en stel al je vragen!

Voel je snel thuis

Je voelt je snel thuis op Lek en Linge. Je start op de brugklaslocatie. Daar zitten alle brugklassers bij elkaar. Vardan (brugklas gymnasium): 'In het begin was het wel even wennen. Maar ik voel me nu echt thuis. In de pauze kom ik vrienden van de basisschool uit Houten weer tegen. En mijn mentor helpt me met alles!'

Je kunt meer dan je denkt
Op Lek en Linge Culemborg bieden we goed en divers onderwijs. Op een persoonlijke manier, met een gezellige sfeer. Van vmbo tot gymnasium: we werken volgens de nieuwste inzichten en begeleiden je om het beste uit jezelf te halen. We zijn een CultuurProfielSchool en geven hoogwaardig tweetalig onderwijs. Ook is er een vrijeschoolleerroute.

Kom je ook?
Je bent welkom in Culemborg, Multatilulaan 6. Kijk ook op: www.lekenlinge.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden