Logo culemborgsecourant.nl


Foto: THEO VAN DAM FOTOGRAFIE

Spannende wedstrijd wintercup

Culemborg - Het afgelopen weekend hield Focus '07 het tweede gedeelte van de wintercup met hoofdklassers op haar velden van sportpark Parijsch.
Zaterdag kwamen de volgende categorieën in actie Jongens onder 13, 14 en 15 jaar, waar naast Focus '07 ook zustervereniging Vriendenschaar ook deelnam. Als voorbereiding naar de finales vonden eerst de poulewedstrijden plaats, gevolgd door kruisfinales, die uiteindelijk leidde naar de wedstrijden om plaats 1 t/m 4.
Het zelfde programma was ook ingesteld op zondag 12 januari. Hier kwamen de ploegen van Jongens onder 17 en 19 jaar plaats.
Op de foto de jongens onder 17 jaar van Focus '07 in actie tegen de opleidingsploeg van Ajax AFC '34. Dit werd een mooie leerwedstrijd voor de jongens van Focus '07.
Ook hier waren zowel bij de ochtend- als middagwedstrijden de finales tussen de poules om plaats 1 t/m 4.
Voor organisator Focus '07 zijn het twee mooie weekenden geweest, waarin vele teams uit de regio en daarbuiten genoten hebben van de gastvrijheid van Focus '07, het wedstrijdsecretariaat dat de afgelopen dagen alles op rolletjes liet verlopen en de vele scheidsrechters die hun vrije tijd hiervoor beschikbaar stelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden