De sponsorovereenkomst tussen atletiekvereniging Statina en Pim van Veen Makelaardij werd op de atletiekbaan ondertekend.
De sponsorovereenkomst tussen atletiekvereniging Statina en Pim van Veen Makelaardij werd op de atletiekbaan ondertekend. (Foto: Aangeleverd)

Culemborg City Run dit jaar op 9 oktober

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Na een afwezigheid van ruim twee jaar wordt op zondag 9 oktober aanstaande voor de negende keer de Culemborg City Run georganiseerd.


Atletiekvereniging Statina organiseert dit hardloopevenement en ook dit jaar rennen de deelnemers weer langs de mooiste plekjes van het eeuwenoude stadscentrum van Culemborg. De Markt dient als start- en finishpunt en het historische stadhuis als hoofdkwartier voor inschrijven en omkleden. Kinderen kunnen deelnemen aan 1 of 3 kilometer en voor oudere jeugd en volwassenen staan natuurlijk de 5 en 10 kilometer weer op het programma.

Nieuwe hoofdsponsor
De organisatie van de Culemborg City Run is erg verheugd een nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren. Pim van Veen Makelaardij, ontzettend sterk geworteld in de stad, ziet het belang van sport en bewegen en de Culemborg City Run is natuurlijk een prachtig evenement om dat te stimuleren en ondersteunen. Pim van Veen, zelf enthousiast hardloper en wielrenner, was vanaf het eerste contact enthousiast. De Culemborg City Run heeft een positieve uitstraling en daar verbindt hij daarom graag zijn naam aan.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het updaten van de website en het in orde maken van het online inschrijfformulier. Binnenkort gaat de voorinschrijving open en natuurlijk hoopt de organisatie op 9 oktober eindelijk weer honderden hardlopers en hun supporters van heinde en verre in het mooie oude centrum te mogen verwelkomen. 

Meer informatie: www.culemborgcityrun.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten