Afbeelding
Foto: Ekocups.nl
ingezonden mededeling

Een kopje koffie met jouw naam dankzij Ekocups

Algemeen 181 keer gelezen

Zoek je een originele manier om jouw naamsbekendheid te vergroten? Denk dan aan de bedrukte koffiebekers van Ekocups. Met zo’n koffiebeker serveer je jouw klant niet alleen een heerlijk warm of koud drankje, maar ook jouw naam. Twee vliegen in één cup!

Verspreid makkelijk jouw bedrijfsnaam op plekken waar mensen genieten van een drankje. In de horeca bijvoorbeeld, in een sportkantine of op een evenement. Laat de bekers bedrukken met je logo, foto of een speciaal ontwerp voor een evenement. Ekocups bedrukt de bekers 360° in full colour. Ideaal om op een positieve en opvallende manier onder de aandacht te komen.

Een ontwerp speciaal voor jouw organisatie
Ben jij zelf niet zo creatief? Of heb je geen tijd om een ontwerp te maken? De creatieve designers van Ekocups helpen je graag. Zij maken bijvoorbeeld een bekerontwerp speciaal voor jouw organisatie of evenement. Wist je dat het bij een ekocup mogelijk is om zowel de binnenkant als de buitenkant te bedrukken? Zo spring je echt in het oog. Benieuwd naar enkele voorbeelden? Neem een kijkje op ekocups.nl.

Wat wil je drinken?
Thee, koffie of limonade? Met de kartonnen bekers van Ekocups kan het allemaal. De bekers geven geen nare bijsmaak of geur en zijn 100% lekvrij. Dat is prettig drinken. Heb je grote dorst? Kies dan voor de 230 ml ekocup. Voor de kleinere dorst is de 180 ml beker beschikbaar. Welke beker je ook kiest, jouw bedrijfsnaam is niet te vermijden.

Bestellen
Het bestellen van koffiebekers met een eigen bedrukking is supersimpel. Al in een paar stappen ben je klaar. Begin met het kiezen van het formaat beker en hoeveel bekers je wilt. Ga dan aan de slag me het ontwerp. Op de website kun je met de slimme 3D techniek zien hoe je beker eruit komt te zien. Pas je iets aan? Dan zie je dat gelijk. Het definitieve ontwerp verstuur je makkelijk met één druk op de knop.

Veel bekers, weinig bekers, veel bekers…
Hoeveel bekers wil je laten bedrukken? Voor meer naamsbekendheid bestel je grote hoeveelheden bekers tegelijk. Maar bij Ekocups kun je ook kleine oplagen koffiebekers bedrukken; al vanaf 50 stuks. Ideaal als je een ontwerp hebt gemaakt voor een klein evenement. Omdat Ekocups de bekers zelf produceert, heb jij de bekers al snel in huis. Overtuigd? Bestel nu jouw bekers online via ekocups.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Praatje met de buren: basis voor warme en gastvrije omgeving Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Hondenpoep? Gemeente Culemborg vraagt om uw mening Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Stadsspeld voor Rudy Span: vrijwilliger bij Hospice Nocturne Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Koninklijke Onderscheiding voor Ronald Schouten Nieuws 23 uur geleden
• Verdediger Stan de Heer van Focus'07 in actie.
Talent én plezier bij Spring Tournament bij Focus'07 Sport 24 apr, 13:17
• Kookclub klaar om samen aan tafel te gaan.
Onvergetelijke Kookclub opent deuren in Tiel Nieuws 24 apr, 12:00
Afbeelding
Jouw bijdrage voor Koningsdag in Culemborg in Het Kontakt Nieuws 24 apr, 10:54
Afbeelding
Vervelen? Niet tijdens de meivakantie! Nieuws 24 apr, 09:15