Introductie van UITagenda Culemborg in het najaar van 2021
Introductie van UITagenda Culemborg in het najaar van 2021 (Foto: Jord Visser)

Nu ook papieren UITagenda Culemborg

  •   keer gelezen

CULEMBORG •  Er komt een papieren versie van de steeds bekendere online UITagenda Culemborg.  De eerste editie beslaat de maanden juli en augustus en wie zijn activiteit wil melden, kan dat tot 28 mei doen. 


De UITagenda Culemborg is een initiatief van de gemeente Culemborg en de culturele partijen. Hier vind je alle voorstellingen, exposities, workshops, lezingen, evenementen en activiteiten op het gebied van cultuur en vrije tijd die plaatsvinden in Culemborg of op fietsafstand, en die openbaar toegankelijk zijn. 

Bekend fenomeen

Na de introductie vorig najaar en vooral sinds de coronamaatregelen zijn verdwenen en het culturele leven weer op stoom is, begint de UITagenda een steeds bekender fenomeen te worden in Culemborg. Zeker rondom Koningsdag en 4 en 5 mei hebben veel mensen die op zoek waren naar activiteiten deze online informatievoorziening gevonden en bekeken. Dat is mede te danken aan de cultuuraanbieders en organisatoren die zorgen dat de agenda op tijd en goed gevuld wordt. 

Gratis aanmelden

Nu is het tijd voor een volgende stap, een papieren UITagenda die in een tweemaandelijkse frequentie verschijnt. De eerste editie is vanaf 24 juni beschikbaar en beslaat de maanden juli en augustus. De inhoud wordt bepaald aan de hand van de online UITagenda. Wie in de zomermaanden een cultureel evenement of culturele activiteit organiseert en daarmee mogelijk in de papieren agenda terecht komt, zorgt dat de aanmelding uiterlijk 28 mei 2022 binnen is. Dat is gratis en kan via info@cultuurculemborg.nl.

Als er meer aanbod is dan plek in de papieren agenda, en dat is heel waarschijnlijk, maken de samenstellers een selectie. In ieder geval wordt duidelijk verwezen naar de online UITagenda, waar het complete aanbod is te zien. Meer weten over de voorwaarden en spelregels? Kijk dan op www.cultuurculemborg.nl/voorwaarden.

Diana Kervel
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten