Deelnemers aan musical fame
Deelnemers aan musical fame (Foto: KWC)

Musical Fame op het KWC

  •   keer gelezen

CULEMBORG  Na coronalockdowns, twee jaar uitstel en zelfs een voorjaarsstorm is het dan nu eindelijk zover: de leerlingen van het Koningin Wilhelmina College (KWC) gaan de musical Fame opvoeren. De voorstellingen zijn op dinsdag 7, woensdag 8 en vrijdag 10 juni om 19:30 in de aula van het KWC, Beethovenlaan 1, Culemborg. 


Sinds oktober zijn leerlingen uit verschillende jaarlagen, niveaus en afdelingen samen wekelijks aan het repeteren en het resultaat mag er zijn. Tijdens drie avondvullende voorstellingen zal het verhaal verteld worden van leerlingen die beginnen aan de Amsterdamse School voor Performing Arts (P.A.) en tijdens hun schooltijd veel leren over hun talenten, maar misschien nog wel belangrijker, over zichzelf. 

Met bekende nummers zoals onder andere ‘Fame’ en ‘Out here on my own’ spreekt deze voorstelling alle generaties aan en zal het vaak lastig zijn om stil te blijven zitten op je stoel. De musical staat bekend om zijn vrolijke nummers, maar deze nieuwe en unieke versie van de musical laat ook zien dat, helaas, niet alle dromen uit kunnen komen…

Kaartjes zijn te koop via de website van het KWC

Diana Kervel
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten