<p>• Het team van Hoeksma Dental Art.</p>

• Het team van Hoeksma Dental Art.

(Foto: Aangeleverd)
ingezonden mededeling

Hoeksma Dental Art: Meer dan een tandartspraktijk!

  •   keer gelezen

Al meer dan 10 jaar komen mensen al bij Hoeksma Dental Art aan de Beesdseweg in Culemborg voor de verzorging van het gebit. Vele hebben de mondzorgpraktijk zien groeien naar een laagdrempelig en modern ingerichte praktijk. De enthousiaste zorgprofessionals werken met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste behandelmethodes. Inmiddels is bewezen dat de combinatie waarbij beneden in de praktijk de behandelingen worden uitgevoerd en boven in het tandtechnisch laboratorium de daarvoor benodigde werkstukken worden gemaakt een fantastische match is: De patiënt wordt op zijn wenken bediend!


Dit jaar is Alfred Hoeksma alweer 30 jaar in het vak werkzaam en ruim 20 jaar eigenaar van zijn eigen combi-praktijk. Hoeksma Dental Art biedt complete, kwalitatief hoogwaardige mondzorg en tandtechniek onder één dak. Twee jaar geleden is de solopraktijk van tandarts Gert Jan van Os samengevoegd met het Centrum voor Mondzorg en daardoor is in één keer de cirkel rond gemaakt. Waar voorheen in de verwijspraktijk voornamelijk nog specialistische behandelingen zoals implantologie, kleine chirurgie of zelfs behandelingen onder algehele narcose werden verricht kunnen patiënten nu ook voor ‘gewone’ algemene tandheelkunde of mondhygiëne een afspraak maken. Omdat tandarts Gert Jan van Os na ruim 40 jaar werken het ook wat rustiger aan wil gaan doen is er daarom Michael Hana als opvolgend tandarts aan het team gevoegd, hierdoor krijgt iedere patiënt altijd de juiste zorg en aandacht.

Voor de samenvoeging is na een grondige verbouwing in 2020 de praktijkruimte twee keer zo groot geworden. Voorheen twee zijn er nu vier behandelkamers op de begane grond, optimaal ingedeeld en ruim opgezet. Hierdoor is een ideale routing ontstaan en zijn de behandelruimtes ook rolstoelvriendelijk. Het vergrote tandtechnische laboratorium is onder andere uitgebreid met een CADCAM afdeling. De hiervoor benodigde apparatuur hebben hier een mooie ruime plek gekregen.

Middels digitaal design met de nieuwste software en een 3D printer voor de vervaardiging van werkstukken worden de gegevens van de mondscanner verwerkt. Dit is een kleine camera waarbij bij de patiënt in de mond wordt gefilmd waarna boven het werkstuk, zoals bijvoorbeeld een implantaat, kroon of volledig kunstgebit, wordt ontworpen en vervaardigd.

Bent u bang voor de tandarts? Meer dan de helft van de mensen kent het zenuwachtige gevoel bij een bezoek aan de tandarts, daar hoeft u zich niet voor te schamen. Sommige mensen zijn zo bang dat ze zelfs helemaal niet meer naar de tandarts gaan, met alle nadelige gevolgen van dien. Speciaal voor deze categorie heeft onze praktijk speciale mogelijkheden zoals behandelen onder lachgassedatie of volledige narcose.

Pijn en/of een slecht functionerend gebit leiden vaak tot andere klachten. Een regelmatig bezoek aan de tandarts voor controle en professioneel onderhoud kan gebitsproblemen voorkomen en hierdoor wordt de kans op een spoedbehandeling aanzienlijk kleiner.

Hoeksma Dental Art Centrum voor Mondzorg is gevestigd aan de Beesdseweg 3-1 te Culemborg. De praktijk is gemakkelijk te bereiken (nabij bushalte en treinstation) en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Alle behandeling vinden plaats onder 1 dak, dus geen doorverwijzing! Nieuwe patiënten zijn van harte welkom, UW TANDEN, ONZE ZORG!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten