Het team adviseurs van WerkgeversServicepunt Rivierenland.
Het team adviseurs van WerkgeversServicepunt Rivierenland. Foto: Aangeleverd

WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland is voortaan hét aanspreekpunt voor werkgevers in Culemborg

Algemeen 442 keer gelezen

CULEMBORG • De huidige arbeidsmarkt vraagt om slimme personeelsoplossingen. WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland helpt daarbij. Werkgevers kunnen bij dit samenwerkingsverband van de gemeenten Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel, UWV en Werkzaak Rivierenland terecht voor ondersteuning bij het zoeken naar personeel en voor meer informatie over sociaal ondernemen.

Onder de naam WSP Rivierenland is de regionale samenwerking op het gebied van werkgeversdienstverlening verbeterd en uitgebreid. Door dit samenwerkingsverband hebben werkgevers één aanspreekpunt in de regio waar zij terecht kunnen voor kosteloos advies en informatie. WSP maakt de match met werkzoekenden die graag willen werken. Denk aan jongeren, 50-plussers, statushouders of mensen met een arbeidsbeperking. De adviseurs van WSP Rivierenland analyseren de arbeidsmarkt en volgen de ontwikkelingen in verschillende sectoren. Zo begrijpen zij wat werkgevers bezighoudt en kunnen zij hun vragen gericht beantwoorden. Of het nu gaat om werving en selectie, het opleiden en coachen van personeel, inclusief werkgeverschap of subsidies en regelingen: bij WSP Rivierenland krijgen werkgevers kosteloos advies en ondersteuning van experts.

Sociale, inclusieve en diverse arbeidsmarkt
Werkzoekenden krijgen een eerlijke kans op werk en werkgevers ontvangen advies, informatie en ondersteuning. Zo wil WSP Rivierenland samen met werkgevers werken aan een sociale, inclusieve en diverse arbeidsmarkt. Daarom nodigt het WSP alle werkgevers uit de regio uit om eens contact op te nemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dat kan via info@wsprivierenland.nl of 088-9375199.

Samenwerking in de regio
In de regio Rivierenland werd al langer samengewerkt. Door een landelijke wijziging is deze samenwerking nu georganiseerd onder de naam WerkgeversServicepunt. Zo ontstaat er in het gehele land een meer eenduidige en herkenbare dienstverlening aan werkgevers. Meer informatie staat op wsprivierenland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
1.865 pakken koffie voor de Voedselbank Rivierenland Nieuws 8 uur geleden
• Lynn Kools heeft onlangs haar nieuwe single 'Warmth' uitgebracht.
Lynn Kools: 'Ziggo Dome is mijn grote droom' Nieuws gisteren
• De nieuwe Golf kon je kopen bij autobedrijf van Zanten in Geldermalsen.
Populaire gezinswagen: 50 jaar Volkswagen Golf Nieuws 27 mrt, 12:00
Afbeelding
Elf jonge mediatoren op de Koningin Julianaschool Nieuws 27 mrt, 10:00
• De uitvalsbasis van de Dierenambulance in Culemborg.
Dierenambulance voert gedragscode in na ongewenst gedrag op de werkvloer, (voormalig) vrijwilligers teleurgesteld Nieuws 27 mrt, 09:10
Druk bezig met de onderschildering.
Vernieuwing van muurschildering aan de Westersingel Nieuws 26 mrt, 15:00
• Sandra Wormgoor (l), Maria van Vlerken en Miranda van der Klaauw (r).
Wereld komt samen in het Talencafé van Culemborg Nieuws 26 mrt, 12:00
Afbeelding
CREATURE: jonge mensen lopen voor het klimaat, in navolging van Franciscus van Assisi Nieuws 26 mrt, 10:39