Het team adviseurs van WerkgeversServicepunt Rivierenland.
Het team adviseurs van WerkgeversServicepunt Rivierenland. Foto: Aangeleverd

WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland is voortaan hét aanspreekpunt voor werkgevers in Culemborg

Algemeen 256 keer gelezen

CULEMBORG • De huidige arbeidsmarkt vraagt om slimme personeelsoplossingen. WerkgeversServicepunt (WSP) Rivierenland helpt daarbij. Werkgevers kunnen bij dit samenwerkingsverband van de gemeenten Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel, UWV en Werkzaak Rivierenland terecht voor ondersteuning bij het zoeken naar personeel en voor meer informatie over sociaal ondernemen.

Onder de naam WSP Rivierenland is de regionale samenwerking op het gebied van werkgeversdienstverlening verbeterd en uitgebreid. Door dit samenwerkingsverband hebben werkgevers één aanspreekpunt in de regio waar zij terecht kunnen voor kosteloos advies en informatie. WSP maakt de match met werkzoekenden die graag willen werken. Denk aan jongeren, 50-plussers, statushouders of mensen met een arbeidsbeperking. De adviseurs van WSP Rivierenland analyseren de arbeidsmarkt en volgen de ontwikkelingen in verschillende sectoren. Zo begrijpen zij wat werkgevers bezighoudt en kunnen zij hun vragen gericht beantwoorden. Of het nu gaat om werving en selectie, het opleiden en coachen van personeel, inclusief werkgeverschap of subsidies en regelingen: bij WSP Rivierenland krijgen werkgevers kosteloos advies en ondersteuning van experts.

Sociale, inclusieve en diverse arbeidsmarkt
Werkzoekenden krijgen een eerlijke kans op werk en werkgevers ontvangen advies, informatie en ondersteuning. Zo wil WSP Rivierenland samen met werkgevers werken aan een sociale, inclusieve en diverse arbeidsmarkt. Daarom nodigt het WSP alle werkgevers uit de regio uit om eens contact op te nemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dat kan via info@wsprivierenland.nl of 088-9375199.

Samenwerking in de regio
In de regio Rivierenland werd al langer samengewerkt. Door een landelijke wijziging is deze samenwerking nu georganiseerd onder de naam WerkgeversServicepunt. Zo ontstaat er in het gehele land een meer eenduidige en herkenbare dienstverlening aan werkgevers. Meer informatie staat op wsprivierenland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Waterschapsbelasting Rivierenland stijgt in 2023 gemiddeld met 30 euro per gezin Algemeen 26 nov, 16:28
Afbeelding
Politie deelt 26 bekeuringen uit bij veiligheidsactie in Culemborg 112 26 nov, 11:44
Afbeelding
NS-station kleurt oranje: Culemborg in actie tegen geweld tegen vrouwen fotoreportage 26 nov, 08:32
Afbeelding
Oud-directeur Da Vinci SG Simon Kools overleden Algemeen 26 nov, 07:47
Afbeelding
Gedicht ‘Kinderen voor Culemborg’ gepresenteerd Algemeen 25 nov, 10:45
Afbeelding
Geen verhuizing voor tuincentrum Van den Hurk Algemeen 25 nov, 10:21
Afbeelding
Gemeenteraad wil gezamenlijke projecten voor zonne-energie stimuleren Algemeen 25 nov, 09:04
Afbeelding
Culemborgse raad pleit voor hogere treinfrequentie richting Utrecht en ‘s Hertogenbosch Algemeen 25 nov, 08:51