Foto: Aangeleverd

KWC Gershwinhof voert actie voor Alzheimer Nederland

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Afgelopen week was het een drukte van belang voor leerlingen van vmbo basis en kader klas 3. Het onderdeel ‘organiseren van activiteiten’ van het vak Allround, wordt door deze leerlingen met veel enthousiasme in de praktijk gebracht.


Met zichtbare trots vertellen de leerlingen wat voor lunchgerechten ze voor hun gasten hebben gemaakt. Medewerkers van het KWC konden zich opgeven voor deze kerstlunch, waarbij de opbrengst ten goede komt voor Alzheimer Nederland. Anderen maken kerstpakketten voor de bewoners van zorgcentrum Kulenburg. Zo wordt de saamhorigheid bevorderd en daarmee de kerstgedachte nog meer uitgedragen.

De leerlingen van het praktijkonderwijs hebben zich flink uitgeleefd voor mens en dier. Men kon een huisgemaakte kerstletter bestellen en voor in de tuin maakten zij prachtig uitziende vogelvoergebakjes. Om de mensen in de zorg een steuntje in de rug te geven, werden er zelfgemaakte kerstkaarten geschreven en verstuurd. Een hartverwarmende actie! Een bruisend KWC deze week en dit alles voor Alzheimer Nederland.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten