Foto: Aangeleverd

Bijzondere logé op de Josefschool in Culemborg

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Vrijdag 3 december werden de kinderen van de Josefschool bijzonder verrast. 


Op het moment dat de kinderen hun dag wilden beginnen op school, zagen zij bij binnenkomst een groot bed in de aula staan. Het was duidelijk dat er iemand in het bed geslapen had… maar wie had er nu op school geslapen? Al snel werd het voor de kinderen duidelijk wie de logé was geweest, het was: ‘Sinterklaas’! 

Met zijn grote wit-rood-gestreepte slaapmuts op zijn en hoofd en pantoffels nog op liep de Sint langs de klaslokalen. De overnachting van de Sint was niet zonder reden, de hele nacht hadden de Pieten en de Sint hard gewerkt aan een heuse schatkamer gevuld met cadeautjes! 

De kinderen mochten van Sinterklaas één voor één de schatkamer bezoeken om een cadeautje uit te zoeken. Ook werden er door Sinterklaas en zijn Pieten pepernoten uitgedeeld aan de kinderen. De Sint heeft dit jaar een steuntje in de rug gekregen vanuit de COOP en de JUMBO uit Culemborg, welke dit jaar zorgde voor sponsoring van de pepernoten. De Josefschool is een katholieke basisschool in Culemborg. 

Waar een deskundig en enthousiast team altijd klaar staat voor de kinderen en ouders. De Josefschool vindt een goede sfeer erg belangrijk. Bijzondere momenten worden daarom altijd met elkaar gevierd.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten