Foto: Aangeleverd

Gerard Tomey blij met nieuwe Culemborgse Boekhandel Tomey

  •   keer gelezen

CULEMBORG • “Iedere dag dat ik de deuren van de nieuwe winkel open, lijkt het wel een droom”, zegt Gerard Tomey, toch al zo’n 25 jaar boekhandelaar op de Markt in Culemborg. 


Afgelopen november opende hij de deuren van de splinternieuwe Culemborgse Boekhandel Tomey op de Markt 8. Het huurcontract van de oude winkel liep af, het moment om te bekijken of blijven of verhuizen de goede keuze is. Maar hoe hij een eventuele verhuizing en inrichting van een nieuwe winkel moest bekostigen wist Gerard niet. 

De actie “Wij zijn Blij met Tomey’ heeft ervoor gezorgd dat wel duidelijk werd dat zijn klanten graag zagen dat de boekhandel zou blijven. “Zonder de morele steun van De Roos en al die andere Culemborgers had ik deze stap misschien wel nooit gemaakt. Nu is de boekwinkel behouden gebleven voor Culemborg. 

“Daarom wil Gerard via deze weg iedereen bedanken die de steunbetuiging ‘Blij met Tomey’ heeft getekend, iedereen die een gouden boekje heeft gekocht, iedereen die geholpen heeft met de verhuizing en iedereen die de afgelopen tijd in mijn boekwinkel is blijven komen, en ook Gerry Ansems die de verbouwing en inrichting zo prachtig voor elkaar heeft gekregen. Allemaal enorm bedankt! Kom je donderdag 9 t/m zondag 12 december even binnen in de winkel, dan bedank ik je graag persoonlijk. Voor de eerste 100 bezoekers heb ik een mooi presentje klaarliggen.”

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten