Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Waar kun je een zelftest corona kopen?

  •   keer gelezen

Heb je op dit moment klachten die aan corona gerelateerd kunnen zijn? Heb je bijvoorbeeld last van een verkoudheid? Ervaar je keelpijn? Of heb je het gevoel dat je een stuk minder ruikt en proeft? Dit zijn inderdaad stuk voor stuk klachten die op corona kunnen wijzen.


Hoe weet je zeker of je daadwerkelijk corona hebt? dat doe je in eerste instantie door een zelftest uit te voeren. Een zelftest corona kopen doe je gelukkig tegenwoordig vrij makkelijk, waarna je de zelftest ook makkelijk uit kunt voeren.

Online webshops
Een zelftest corona kopen doe je bijvoorbeeld bij een online webshop. Voordeel hiervan is dat je de deur niet uit hoeft, waardoor je sowieso niemand kan besmetten. Een ander voordeel is terug te vinden in het gemak; je krijgt de corona zelftest immers al snel thuisbezorgd. Je hoeft nu alleen nog maar de zelftest te doen, waarna je al snel weet of je wel of geen corona hebt.

Bij een drogisterij
Ook bij allerlei soorten drogisterijen kun je een zelftest kopen. Het gaat hierbij om de grotere drogisterijen, maar ook om de kleine drogisterijen. Eigenlijk bij alle drogisterijen kun je tegenwoordig wel de corona zelftesten kopen. Veel van deze drogisterijen kiezen er overigens voor om de zelftesten achter de kassa te bewaren. Je kunt deze dus direct bij de kassa ‘bestellen’ en afrekenen.

In een supermarkt
Daarnaast vind je een zelftest corona mogelijk ook bij een supermarkt bij jou in de buurt terug. Dit is echter wel afhankelijk van het soort supermarkt bij jou in de buurt. Wil je een corona zelftest bij een supermarkt kopen? Zorg er dan wel echt voor dat je een mondkapje draagt. En dat je op 1,5 meter van een ieder blijft. Je bent op dat moment mogelijk immers besmet.

Het online bestellen van een corona zelftest is daarom ook de beste keuze. Het biedt veel gemak, terwijl je ook geen gevaar loopt dat je andere mensen besmet. Als iedereen op zo’n manier zijn/haar verstand gebruikt, kunnen we het coronavirus snel weer terugdringen. Wel zo wenselijk, niet waar?

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten