Foto:

Anjerconcert in sporthal Parijsch

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Op zaterdagavond 6 november geeft het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, ondersteund door zanger Martin van der Starre, een Anjerconcert in sporthal Parijsch voor de Culemborgse bevolking en de Culemborgse Veteranen. 


Met dit concert wordt alsnog 75 jaar vrijheid in Nederland gevierd. Een unieke kans voor om dit toporkest van de Koninklijke Luchtmacht in Culemborg te horen en te zien met hun spectaculaire licht decor. Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Veteranen Culemborg en de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en is financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Culemborg, het Cultuurfonds Culemborg en de Provincie Gelderland.

Toegangsbewijs via onderstaande link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-anjerconcert-orkest-koninklijke-luchtmacht-culemborg-2021-185899870517 Toegangsbewijzen zijn ook te koop bij Boekhandel Tomey op de Markt 36 in Culemborg. Veteranen Culemborg, waarvan het e-mailadres bekend is bij de Stichting Veteranen Culemborg, krijgen per e-mail een uitnodiging voor dit concert.

Tijdens dit concert zijn de Coronamaatregelen van toepassing: Corona QR code op de telefoon of een uitgeprint exemplaar of een negatieve testuitslag, maximaal 24 uur geldig of een herstelbewijs, op de telefoon of uitgeprint en het ID-bewijs, identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten