Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Wat zijn de beste nieuw crypto coins van 2021?

  •   keer gelezen

Cryptocurrencies zijn wereldwijd trending en een nieuwe beweging in de cryptowereld zorgt ervoor dat de marktkapitalisatie van cryptocurrency wereldwijd toeneemt. Voor een keer moet de gedachte aan investeren in een cryptocurrency bij je opgekomen zijn. Is die gedachte er nog? Ben je van plan te investeren in cryptocurrencies terwijl je eerder al belegd hebt in AEX aandelen


Het is dan goed om te weten dat de cryptomarkt veel volatieler is, terwijl er ook veel memecoins zijn. Crypto Dogecoin buy or no buy? Op deze vraag wordt vaak no buy gezet omdat dit zo’n memecoin is. Gelukkig zijn er ook veel goede nieuwe crypto coins, waarvan je een paar voorbeelden vindt in dit artikel. 

Snook
Snook is een online, multiplayer, “Snake”-achtige IO-game. Snake is natuurlijk al jarenlang een populaire game en Snook speelt daar op in. Het speelt in op de snelst groeiende trend in dit segment: het “Play-to-earn” NFT-spel. Het snookkarakter van de speler in het spel is een geslagen NFT. Blockchain- en Crypto-technologieën maken het voor Snook mogelijk om deze prestaties onveranderlijk vast te leggen. Het spelpersonage/NFT is toegankelijk voor toekomstige spellen of commerciële doeleinden en biedt onder bepaalde voorwaarden financiële prikkels aan de speler.

SuperFuel
SuperFuel is een uniek BNB-beloningstoken waarmee je automatisch meedoet aan lopende trekkingen om 1 miljard SafeMoon te winnen en lid te worden van de SFM Billionaire’s club. Hun contract zet automatisch 5% van elke transactie om in SFM en wanneer het contract 1,2 miljard SFM bevat, wordt de loterij geactiveerd. Het contract selecteert willekeurig een portemonnee met SuperFuel die het SuperFuel-token niet heeft verkocht in de loop van 48 uur en stuurt deze automatisch 1,2 miljard SafeMoon. Zodra de winnaar is gekozen, begint het hele proces opnieuw.

DogeX
DogeX is mogelijk het eerste project dat een ‘eerste in zijn soort’ handelsmechanisme heeft uitgevonden dat ervoor zorgt dat hun grafiek altijd een hoger laag is. Met extra features zoals een Fuel Stop en Golden Hour. DogeX innoveert met een nieuw soort terugkoopfunctie. Het veegt de vloer: wanneer de vloer wordt geraakt, voert de DogeX Buyback-portemonnee automatisch verschillende kooptransacties uit op basis van de vloer Blockchain: Binance Smart Chain.

Robot Wars
Robot Wars (WAR) is een cryptocurrency en werkt op het Binance Smart Chain-platform. Robot Wars heeft een huidige voorraad van 100.000.000 met 0 in omloop. Het is een spel waarbij elke ROBOT, nadat hij is opgeroepen, het slagveld kan betreden. Terwijl de summoner zijn robot meeneemt naar de strijd, kunnen summoners OORLOG verdienen voor elk slagveld terwijl ze de ROBOT versterken door te nivelleren. Hoe sterker de ROBOT is, hoe meer $WAR kan worden verdiend.

MemeKiller
MemeKiller speelt om het NFT-spel te verdienen op basis van de binance smart chain. Rollenspel-RPG waarin iedereen zich een krijger kan voelen, kan vechten met shit-munten, geld kan verdienen en kan genieten van het proces. Personaliseer en verbeter je vechter, kom als overwinnaar uit de strijd en ontvang kill-tokens. Ontdek unieke NFT-items, upgrade je held, ruil en ontvang beloningen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten