Foto: Aangeleverd

Speel mee met Fluit & Co voor de aller jongsten

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Na een succesvol eerste seizoen van Fluit & Co van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes gaat op 1 oktober het tweede seizoen van deze oriënterende muziekklas voor de allerjongsten van start. 


Veel kinderen, net als bij jongeren en ouderen vinden het leuk om samen muziek te maken. Het stemt je blij, daarom is het belangrijk om er zo vroeg mogelijk mee te beginnen. Even weg van de computer of iPad maar gewoon zelf iets doen. 

Bij dit project is het de bedoeling dat jonge kinderen van de basisschool groep 4-5 op een leuke en speelse manier kennis maken met samen muziek maken en zich te oriënteren op een aantal blaasinstrumenten. Bij een harmonie orkest is natuurlijk keus genoeg. 

Het is een compleet pakket à € 125,00 van 10 groepslessen blokfluit, 5 groepslessen oriëntatie op een blaasinstrument, 5 lessen in tweetallen op een blaasinstrument naar keuze en een eerste kennismaking met het spelen in een orkest. De instrumenten kunnen geleend worden van Pieter Aafjes en zit bij de prijs inbegrepen. 

De groepslessen worden gegeven in het verenigingsgebouw van Pieter Aafjes, Goilberdingerstraat 14, op vrijdag van 17.15 uur tot 17.45 uur. De laatste 5 lessen op een instrument, gaan in overleg met de docent. Ook in het tweede seizoen komen leden van het grootorkest uitleg geven over het spelen op bepaalde instrumenten. Er is nog plaats voor een aantal kinderen. 

Er kan ingeschreven worden via opleidingen@pieteraafjes.nl of kijk voor meer informatie op www.pieteraafjes.nl

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten