Foto: aangeleverd

Conferentie ‘Het Zetje van Culemborg, lessen na 21 jaar EVA Lanxmeer’

  •   keer gelezen

CULEMBORG • Ecowijk EVA Lanxmeer in Culemborg houdt op zaterdag 2 oktober een online conferentie ter ere van haar 21-jarig bestaan. Vanwege de pandemie is de conferentie al eens uitgesteld. 


De titel van de conferentie is ‘Het Zetje van Culemborg, lessen na 21 jaar EVA Lanxmeer.’

De conferentie is bedoeld voor iedereen die zich beleidsmatig/professioneel bezighoudt met de bouwopgave (1 miljoen woningen in de komende jaren) en daaraan een klimaat-adaptieve, duurzame en sociale invulling wil geven. Ook mensen die een ecologische wijk willen starten of andere belangstellenden zijn welkom. 

Het programma bestaat uit vier korte inspirerende lezingen. Sprekers zijn professor dr. ir. Anke van Hal (Nyenrode University), Frank van Bussel MSc (Arcadis), Ir. Hiltrud Pötz (Atelier Groenblauw) en ir. Joachim Elbe (Elbe Messerschmidt)

De conferentie is online. Met een ticket à 10 euro krijgen deelnemers toegang tot het hele programma via Zoom. Het is ook mogelijk om een keuze te maken uit het aanbod en later in te loggen. Een dag voor de conferentie ontvangen de deelnemers een mail met de link. 

Het programma is gericht op inspiratie - er is ruimte voor vragen van deelnemers na elke lezing. 

Meer informatie op https://www.eva-lanxmeer.nl/conferentie-zetje-van-culemborg

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten